De Kiekeboe verhuist na 24 jaar

Peuterspeelzaal De Kiekeboe van Kindercentrum Domino heeft alle spullen ingepakt en Dorpshuis De Slenk op De Horst gedag gezegd. De kinderen gaan ‘een straatje verder’ en nemen na de zomervakantie hun intrek in een eigen lokaal bij Basisschool Op de Horst.

Musical_Domino_DG1
Musical. Rechtenvrije foto.

Tineke van Kesteren, pedagogisch medewerkster van de peutergroep, vatte het mooie plan op om ter gelegenheid van het afscheid van De Slenk een musical in te studeren. Op woensdag 26 juni was het zover. Dertien dartelende peuters betraden het podium om samen met juffrouw Tineke, juffrouw Maja, juffrouw Stella en met Martijn Schmiermann (papa van Lotte) hun pronkstuk ‘De Kiekeboe verhuist’ op te voeren. Zingen, dansen, verhuisdozen stapelen, muziek maken, omkleden achter de schermen; het verliep allemaal prima met de peutersterren.

Ouders, opa’s, oma’s, en vertegenwoordigers van Domino en De Slenk genoten zichtbaar van het leuke optreden. Een mooie afsluiting van een hele mooie tijd in Dorpshuis De Slenk.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 juni, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

KIEKEBOE

wpDiscuz