Compilatie “De Tafel van Twee”

Zondag 7 juli kunt u bij omroep Groesbeek luisteren naar een compilatie van de uitzendingen van de eerste drie maanden van dit jaar van het programma De Tafel Van Twee.

U kunt nog eens luisteren naar prins carnaval die samen met Wim ’t Olliepitje aan tafel zit. Politieman Henri van Galen praat over het wijkagentschap. De controle op de horecawet per 1 januari 2013 wordt besproken met ’t Huuske-eigenaar William Janssen en burgemeester Keereweer. Uiteraard ontbreekt ’t Vossenholonderwerp niet: twee ouders ( Arno Schoonenberg en Danielle Rutten-Jacobs) in gesprek met SPOG-directeur Frans Laarakkers). In relatie tot de Mallemolen komen in deze compilatie ook nog Martijn Schmiermann en Hans Peters aan het woord. U kunt ook nog eens luisteren naar de columns van Frits Ankringa en Frans (van Sjang) Janssen.

De compilatie is verzorgd door Gerrie Janssen, Piet Buitendijk en John Peters. Het programma is te beluisteren van 11.00 uur tot 13.00 uur.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 juli, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
DE NACHTBOS.WACHTER

LUISTER ZONDAG ZEKER OP MIJN MOBIEL DUS NIET BELLEN TUSSEN 11 EN 1UUR.

Kruimeltje

Wat is je nummer? Dan weet ik welk telefoonnummer ik niet moet bellen op dat tijdstip 🙂

wpDiscuz