[Oproep] Kringloop moet op zoek naar nieuwe ruimte

De kringloop in Groesbeek moet op zoek naar een nieuwe ruimte. De huidige locatie is het pand van Hofei aan de Cranenburgsestraat 160. Deze hallen moeten echter verdwijnen.

Er zijn veel plekken in Groesbeek waar de initiatiefnemers de kringloop kunnen voortzetten, maar deze kosten veel geld. De kringloop doet dan ook een oproep aan mensen om hen te steunen. Als er mensen of bedrijven zijn die het initiatief willen en kunnen helpen aan een betaalbare ruimte dan kunnen zij contact opnemen met Andre Brouwer via [email protected]. De Groesbeekse kringloop kan zich zo voortzetten en op deze manier ook de goede doelen (voedselbank, KVW Groesbeek etc.) blijven steunen.

Sinds 29 september 2012 is de kringloop iedere zaterdag geopend. Dit is achteraf een geweldig initiatief gebleken. Vele Groesbekers en mensen uit de verre omtrek hebben de kringloop gevonden en komen hun spullen brengen en kopen er ook diverse dingen. Eind juni maakten de initiatiefnemers bekend dat men ook iedere laatste zondag van de maand bij de kringloop terecht kan.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 juli, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 25 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
www.hanspeters.eu

Het zou jammer zijn, indien de kringloop weg moet,dit om een paar hallen te slopen om een weg aan te leggen. Overigens is afspraak, afspraak maar ik hoop en reken eigenlijk op geduld tot dat de kringloop een nieuwe plek heeft.

henk

Ik weet niet of ze er nog staan, maar daar bij achilles staan / stonden? van die kippenschuren van , v Deurzen, en anders op dorpspein 1
misschien terrein van Schreven. Hopelijk vinden jullie snel een geschikte plek.

Straks in het pand van de Lidl?

Gijs

Bij de ZOMA, het DAC van plurijn, of Gerardus majella school? Volgens mij allemaal leegstaande gebouwen!

DE NACHTBOS.WACHTER

WAAROM NIET IETS KRAKEN.ALS HET OP DE NORMALE MANIER NIET ZOU LUKKEN.WIE DOET JE WAT.

DE NACHTBOS.WACHTER

TROUWENS DE GEMEENTE GROESBEEK ZOU OOK KUNNEN BEMIDDELEN HANS OOK IETS VOOR SOCIAAL GROESBEEK OM IN DE RAAD NAAR VOREN TE BRENGEN.OF TOCH OOK MAAR KRAKEN AAN HOUDEN INDIEN ER EEN GROOT PANDT AL WAT LANGER LEEGSTAAT.HANS LEG HET MAAR VOOR IK KEN NOG EEN SOORT GELIJK GEVAL VOOR JAREN TERUG.EN NU.

Sjaanwilslaan

NACHTBOS.WACHTER IS JOUW CAPSLOCK KAPOT?!?

lonneke

De nachtboswachter weet volgens mij niet
wat een capslock inhoud.

timmy

interpunctie heeft ie ook al moeite mee.

Heleen

Mensen wat maakt typ fouten uit.Hier in dit gezin zitten er 4 met dislexy.Hun hebben ook een mening,goed of fou(d) (t) gespeld.

stom

Ik snap het wat boswachter bedoeld.Wat misselijk hier bah!!!

Ik zie een goed idee voor het landgoed van de Hooge Hoenderberg. Als dit dan toch gekraakt wordt, waarom dan niet ook met een goed doel?

ene bruukse
Sjaanwilslaan,Lonneke en Timmy wat zijn jullie toch voor een mensen het gaat hier over de kringloopwinkel beginnen jullie een hetze tegen de Nachtboswachter. Kom zelf eens met ideeen in plaats Willie aan te vallen. Daarin kun je zien hoe sommigge mensen zijn ik maak ook regelmatig schrijf fouten het gaat toch om de inhoud. Of het moet in het chinees geschreven worden daar word ik ook geen wijs uit.Maar de nachtboswachten komt altijd wel met ideeen of je ze nu goed of slecht vind maar jullie katten mensen alleen af.HELEEN EN STOM GOED BEZIG. Trouwens ik zou het bijna vergeten… Lees meer »
de nachtboswachter

ene bruukse ik vindt het wel mooi dit soort kritiek.zegt genoeg over hen.de groene duimjes zeggen genoeg

timmy

als dit al een hetze is….
Het leest gewoon een stuk prettiger als er leestekens gebruikt worden.

Overigens ziet het gebruik van CAPSLOCK er nogal schreeuwerig uit. Waardoor z’n boodschap in mijn ogen al verloren gaat.

Pand van Steroko of Keradak op het industrieterrein ?

groesbeek

de panden van steroko en keradak zouden geschikt zijn maar kosten veel geld een gemiddeld bedrijfspand kost 60 euro per meter

groesbeek

ook word de zoma aangegeven ook dat pand is niet beschikbaar voor de kringloop

timmy

Blij dat je capslock weer werkt vriend 😉

Groesbeek

het pand waar vd Doelen in zat is ook vrij groot, echter bovenaan de Gooiseweg zit/komt ook een kringloop, althans..dat gok ik gezien het interieur..

wpDiscuz