Big Band bespeelt Bevrijdingsmuseum

Liefhebbers van big bandmuziek opgelet: donderdag 11 juli a.s. Van 19.30-21.30 uur speelt de Britse Aylesbury Music Centre Big Band in het Bevrijdingsmuseum te Groesbeek.

Aylesbury_Bevrijdingsmuseum_DG1
Aylesbury Big Band. Rechtenvrije foto.

Op één van de mooiste locaties van Nederland tussen heuvels en bossen kunt u onder het genot van prachtige muziek van dit schitterende uitzicht genieten. De band zal naast zijn indrukwekkend brede repertoire de tonen doen klinken van muziek uit de bevrijdingsjaren en de periode van wederopbouw.

De Aylesbury Music Centre Big Band met een gemiddelde leeftijd van 16 jaar, speelt onder leiding van Nick Care. Nu al zijn ze één van de succesvolste jazzacts in hun vaderland Groot Britannië. De band won namelijk al 28 nationale prijzen waaronder 4x de BBC National Big Band Competition alsook de ‘Outstanding Performance Award’ van het Montreux Jazz Festival.

In het Bevrijdingsmuseum zal deze jeugdige Britse Big Band onder andere uit het repertoire spelen van Benny Goodman, Cab Calloway, Count Basie, Duke Ellington en Glenn Miller.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 juli, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

zit wel mooi fruit bij.

de nachtboswachter

bij deze reageer ik niet meer op deze site men blijft zeiken

wpDiscuz