Jaarmarkt Groesbeek 2013

Groesbeek maakt zich momenteel op voor de traditionele jaarmarkt, die op dinsdag 23 juli wordt gehouden.

Nadat het Vierdaagse-legioen enkele dagen daarvoor op Groesbeekse wijze hartelijk is ontvangen, is het nu de beurt om één dag uit je dak te gaan tijdens de traditionele Groesbeekse Jaarmarkt die in het centrum wordt gehouden. Ditmaal is de organisatie in handen van Stichting Nijerf, die er alles aan zal doen om er weer een gezellige dag van te maken.

Een lint van kramen zal op de dinsdag na de Vierdaagse vanaf de Pannenstraat tot en met de Molenweg het beeld op die dag in Groesbeek gaan bepalen. De duizenden bezoek(st)ers uit de gehele regio, alsmede de vele vakantiegangers die in deze regio vertoeven, zullen die dag volop kunnen genieten van het schuifelen langs de ongeveer 200 kramen, waar te kust en te keur aan waren voor jong en oud zal worden aangeboden. Zeer zeker zullen de bezoekers ook kunnen genieten van de gezellig ingerichte terrassen met veelal live muziek van eigen bodem, waar Groesbeek bekend om staat.

De organisatie heeft tevens aan de jeugd gedacht; zo wordt er voor de jeugd een stormbaan gerealiseerd op het kerkplein aan de Pannenstraat, die wordt aangeboden door Bike Life Sjef van Bergen. De kleinere jeugd kan zich vermaken in de zweefmolen of autootjes die op het marktterrein zullen verrijzen, terwijl Clown Kwibus met zijn vertrouwde draaimolen nabij Chinees restaurant Lee Ho Fook zal staan.

Ook voor de inwendige mens is er een ruim aanbod aanwezig. Al met al beslist de moeite waard voor jong en oud om op dinsdag 23 juli een bezoek te brengen aan de Jaarmarkt in Groesbeek, waar het goed toeven is van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Voor meer informatie kunt u mailen naar [email protected]

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 juli, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
DE NACHTBOSWACHTER

MOOI IDEE VAN SJEF VAN BERGEN DIE STORMBAAN.

pietje

Mij te warm!

Péronne

Ik zie geen lint van kramen ad Molenweg?????
En ook geen bezoekers helaas…

de nachtboswachter

jammer dat hans en grietje dicht was op deze dag ben denieuwt wie het open gooit maak er iets van nostalgie mooi gelegen mooi pandt mooiste pandt van het dorp

wpDiscuz