[Foto’s] Krakerspand Kloosterstraat gesloopt

De oude boerderij aan de Kloosterstraat 51 in Groesbeek wordt gesloopt. 112Groesbeek.nl maakte maandagavond melding dat het pand, dat al enige weken werd ingenomen door krakers, is ontruimd.


De sloop van het gekraakte pand aan de Kloosterstraat in Groesbeek is begonnen. Foto en rechten: Piet Spanjers/DeGroesbeek.nl.

De politie hoefde tijdens de ontruiming van het pand, dat al enige tijd te koop staat, alleen toe te kijken. De krakers verlieten het namelijk vrijwillig.

Niet alleen het pand aan de Kloosterstraat is doelwit geworden van krakers, elders in Groesbeek is er een andere groep krakers actief. De groep, die zich Klein Zwitserland noemt, wil het in de vergetelheid geraakte landgoed De Hooge Hoenderberg gaan verzorgen. De gemeente Groesbeek heeft bij monde van burgemeester Harry Keerweer al aangegeven er alles aan te doen om de krakers weg te krijgen. Dit gaat echter niet zo makkelijk.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.


Foto’s met dank aan Piet Spanjers!

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 juli, 2013 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [Foto’s] Krakerspand Kloosterstraat gesloopt

Reageren is niet toegestaan.