“De leukste straat van Nederland” in MUG?

Ligt de leukste straat van Nederland in een van de drie MUG-gemeenten: Millingen aan de Rijn, Ubbergen, Groesbeek?

Iedereen kan zijn straat nog tot 31 augustus aanmelden en stemmen verzamelen. Al meer dan 100 straten hebben zich opgegeven voor ‘De Leukste Straat van Nederland’ verkiezing. Voor de winnende straat is er onder andere een barbecuefeest.

‘De leukste straat van Nederland’ verkiezing is 15 juni officieel van start gegaan.De deelnemende straten hebben nu als opdracht om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen.

De 36 straten met de meeste stemmen gaan door naar de halve finale. De straten zullen dan tegen elkaar gaan strijden door middel van een ‘streetbattle’. De 12 straten die de ‘streetbattle’ winnen gaan door naar de finale op zaterdag 21 september. Een straatjury zal gaan bepalen wat de leukste straat van Nederland is.

Diverse partners ondersteunen deze verkiezing en bieden de deelnemende straten een prijzenpakket aan. De leukste straat van Nederland krijgt onder andere een straatbarbecuefeest voor de hele straat. Jouwstraat.nl heeft met deze verkiezing als doel om te laten zien hoe leuk de straten in Nederland zijn. Meer informatie is te vinden op www.deleukstestraatvannederland.nl

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: Gemeente MUGTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 juli, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
jantje.

Als het nou de leukste straat van GROESBEEK zou zijn dan was het toch een leuke verkiezing…maar nu, nee… en als het nou om de stomste (tijdelijke) gemeente naam was gegaan dan had MUG denk een goede kans gemaakt…klinkt echt voor geen meter…proost

henk

wat de leukste straat;
Laat de honden bezitters eerst maar de stront opruimen
dan kun je misschien praten over de leukste straat.
En Groesbeek moet gemeente Groesbeek blijven

wpDiscuz