NUfoto.nl selecteert Vierdaagse-foto Spanjers

De redactie van NU.nl nam vanochtend contact met ons op in verband met onderstaande foto. Zij wilden in contact komen met fotograaf Piet Spanjers, die ook materiaal voor NUfoto.nl levert.


De foto waar het deze week in de blog op NU.nl over gaat. Foto en rechten: Piet Spanjers/DeGroesbeek.nl.

Elke week selecteert de redactie van NUfoto.nl een bijzondere nieuwsfoto. In een interview met de fotograaf komen de lezers het verhaal achter de foto te weten. Deze week is een Vierdaagse-foto van Groesbeker Spanjers geselecteerd!

Spanjers is in Groesbeek een bekende fotograaf. Voor DeGroesbeek.nl levert hij een groot aantal foto’s aan. De redactie is hem hier erg dankbaar voor! Weer of geen weer, Spanjers zit altijd bovenop het nieuws en legt de gebeurtenissen in ons dorp gelijk vast. Er is geen nieuwsitem waar deze fotograaf geen foto van heeft.

In het interview met NU.nl zegt Spanjers: “De Vierdaagse is een evenement waar ik het hele jaar naar uitkijk. Ik woon in Groesbeek en maak al jaren foto’s als de wandelaars van de Vierdaagse mijn dorp passeren. Omdat ik niets wil missen, sta elke dag vroeg op en stap ik met de camera op mijn fiets. (…) Ik geniet van het foto’s maken, ze thuis te selecteren en up te loaden. Ik hoop dat mensen ook genieten als ze de foto’s zien. Deze week heb ik de 100.000 views gepasseerd op NU.nl. Op naar de 200.000!”.

Lees het verhaal van Piet Spanjers op NUfoto.nl.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichten

  • Geen gerelateerde berichten


Tags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 juli, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Heleen

Leuke foto zoals de fotos van Piet altijd zijn.

Kruimeltje

Hulde aan Piet en zijn camera!
Piet maakt niet alleen een mooi (semi) historisch radio programma maar kan ook prachtig fotograferen.

de nachtboswachter

piet hoop dat je binnenkort door keereweer in het zonnentje wordt gezet

wpDiscuz