[Foto’s/Video’s] Eerste tractorvierdaagse Groesbeek 2013

De eerste tractorvierdaagse is maandagochtend van start gegaan. 35 trekkers startten in groepen om vier dagen lang minimaal 50 kilometer af te leggen. Voor zover mogelijk probeert men dezelfde route als die van de welbekende Nijmeegse wandelvierdaagse aan te houden.


De eerste Groesbeekse tractorvierdaagse ging maandag van start. Foto en rechten: Piet Spanjers/DeGroesbeek.nl

Op de eerste dag werd meteen de Zevenheuvelenweg aangedaan. Dat het voor tractoren ook een zware klus is ziet u op de foto’s aan de rookwolken van de tractoruitlaat. Iedere dag zijn er op diverse plaatsen rust- en tankmomenten aanwezig.

De deelnemers komen uit alle windstreken van Nederland en ook uit Duitsland. Sommige blijven overnachten op Camping “De Leigraaf” op de Horst. Deze camping heeft dit nieuwe concept georganiseerd en vanuit daar is ook dagelijks de start.

Er zullen iedere avond veel sterke (pk.)tractorverhalen uitgewisseld worden onder het genot van een drankje en een hapje.


Foto’s met dank aan Piet Spanjers. Video: Omroep Gelderland en Kanaal 13/YouTube.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 juli, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 7 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
stom

Wat leuk zeg 🙂

Ik begrijp niet dat dit mag, onze auto’s moeten aan zeer strenge milieu eisen voldoen en deze gasten blazen een hoop rotzooi de lucht in. Ik heb er langs gefietst, schandalig.

Henk

Zeer mooi, die oldtimers dit is een prima en heel mooi idee om ons mooie groesbeek ( internationaal ) op de kaart te zetten, een heel mooi initiatief van camping de leigraaf waar veel oldtimertractorhobbyisten veel plezier aan beleven, dat uit kan groeien tot een groot evenement, en ons mooie dorp en toerisme veel bekendheid kan geven tot ver over onze landgrenzen, prima oldtimervrienden op de horst, ga zo door, is niks mis mee.

Aarm Snuutje

Tractor Tractor!!!

de nachtboswachter

wel oordopjes in je oorhouden.

REIN ZWITSERLOOT

Dit is nou ( GROESBEEK ) houden zo

de nachtboswachter

jammer dat er geen stoomwalsen bij zijn

wpDiscuz