De Wolfsberg Tribute Party 2013

Dit jaar heeft op zaterdag 17 augustus 2013 en zondag 18 augustus 2013 bij Hotel De Wolfsberg in Groesbeek alweer de achtste editie van de Tribute Party plaats. De kaartverkoop is inmiddels begonnen!

Wolfsberg_Tribute_2013_DG2

De zaterdag met Eros Ramazzotti, The Police en Red Hot Chili Peppers (19:00 uur – 00:30 uur)

Eros Ramazzotti door : Dove c’è Musica (Italië)
Dove c’è Musica is zonder enige twijfel de beste tributeband van Eros Ramazzotti van Europa. De zes bandleden uit de buurt van Milaan weten onder leiding van Paolo het publiek net zo in te pakken met wereldhits als ‘Musica E,’ ‘Se Bastasse Una Canzone’ en ‘Ma Che Bello Questo Amore´ als de Italiaanse charmeur zelf. Zangeres Emanuela neemt zonder enige moeite de stemmen van de wereldberoemde zangeressen waarmee Eros Ramazzotti duetten opnam voor haar rekening. Zowel de songs met Tina Turner ‘Cose della Vita,’ Anastacia ‘I belong to you’ als ‘Più che puoi’ met Cher komen voorbij. De muzikanten hebben een druk tourschema door heel Italië en nu is deze topband voor het eerst in Nederland te zien.

The Police door: The Cops (België)
Niet de drummer, zoals bij de Police het geval was, maar de gitarist van de band, Serge “Andy”Hertoge ondernam de eerste stappen voor het vormen van de line-up van deze fantastische Police Tribute band, genaamd “The C.O.P.S.” The C.O.P.S. zijn allicht de Police Tribute Band die het best aanleunt bij “the real thing”. Sluit je ogen en geniet van al de Police’Classics, “live”en gebracht met het zelfde enthousiasme en dezelfde energie van Sting, Copeland & Summers!

Red Hot Chili Peppers door : RHCP world tribute by Organi’c (Brazilië)
De beste Red Hot Chili Peppers tribute band ter wereld komt uit Brazilië en staan op 17 augustus voor het allereerst op Nederlandse bodem. Inmiddels hebben ze al in 12 verschillende landen gespeeld, voornamelijk in Zuid-Amerika, en gaan de komende jaren op wereldtournee door Europa, Australië en Noord-Amerika. De vier bandleden van Organi’c zijn stuk voor stuk enorme fans van het werk van Red Hot Chili Peppers en spelen wereldhits als ‘Under the Bridge,’ ‘Californication’ en ‘Snow (Hey oh)’ tot in perfectie na. Leadzanger Luiz Fernando lijkt bovendien sprekend op Anthony Kiedis zelf. De funkrockband heeft met zijn indrukkende performances al voor duizenden toeschouwers gespeeld en is nu klaar om Europa te veroveren. Deze band van getalenteerde topmuzikanten zal het publiek in Groesbeek het beste van de RHCP laten horen en met hun energieke show wordt dit gegarandeerd een knallende afsluiting van de eerste avond van de Tributeparty.

De zondag met Bob Marley en The Rolling Stones (16:00 uur – 20:30 uur)

Bob Marley door: Legend (Engeland)
Het muziekfestijn gaat op zondag verder en trapt af met een muzikaal eerbetoon aan het onbetwiste reggae icoon Bob Marley. De Britse band Legend uit Birmingham staat bekend om hun perfecte vertolking van de hits van de legendarische artiest Bob Marley. De zeven muzikanten, onder leiding van leadzanger Michael Anton Philips, brengen live een eerbetoon aan ‘the King of Reggae.’ In de show komen de grootste hits van Bob Marley and The Wailers voorbij, van ‘I shot the sheriff’ en ‘Redemption Song’ tot ‘Stir it up’ en ‘Get up stand up.’ Marley’s muziek overstijgt cultuur en taal en is in de wereld van vandaag nog net zo krachtig als toen hij leefde. Legend weet de muziek van één van de meest geliefde artiesten van de twintigste eeuw perfect over te brengen en gaf tijdens de Vierdaagsefeesten 2011 het beste en meest besproken optreden. Eerder tourde de band met zijn liveshows door Singapore, Bahrein, Portugal, Italië en Spanje, en nu is de reggae sensatie voor het eerst bij De Wolfsberg te zien.

The Rolling Stones door : Voodoo Lounge (Duitsland)
Sound, outfit en show-authentieker zijn alleen de echte Stones. Het is niet zomaar een Stones-coverband, maar een eersteklas Rolling Stones show ! De band met de charismatische zanger Bobby Ballasch, die verbluffend veel lijkt en ook klinkt als zijn grote voorbeeld Mick Jagger speelde op vele grote festivals in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Italië en Nederland. En stonden in 2009 al eerder op het podium van De Wolfsberg Tributeparty te spelen voor een razend enthousiast publiek. Op een Rolling Stones convention waar Stones fanclubs uit heel Europa bij elkaar kwamen, wisten ze de fans daar te overtuigen als “Europa’s beste Rolling Stones tributeband.” Net als in 2009, staat Voodoo lounge voor een knallende afsluiting van het tweedagsfestival.

Kaartverkoop

Bestel online op deze pagina of bij de voorverkoop punten Hotel De Wolfsberg, Bruna Boekhandel Groesbeek of Plantage w.c. Malden.

Voorverkoop:
Zaterdag €19,-
Zondag €15,-
Passepartout voor beide dagen €29,-

Aan de kassa:
Zaterdag €24,-
Zondag €20,-

De Tribute Party

De Tributeparty neemt ieder jaar toe in populariteit en is inmiddels uitgegroeid tot een festival dat bezoekers trekt uit de wijde regio. In de loop der jaren heeft dit muziekevenement bewezen garant te staan voor een line up met de beste tributebands en een fantastische, vooral gemoedelijk sfeer. En dat dit daadwerkelijk een feest der herkenning is, blijkt uit het altijd enthousiaste publiek dat elk jaar meedanst en zingt met de klassiekers van toen. En dit ook nog eens op één van de mooiste plekjes van de regio, in de tuin van hotel De Wolfsberg in Groesbeek. Al deze ingrediënten maken dit festival tot een jaarlijks uitverkocht evenement.

Op deze al weer achtste editie, zullen op zaterdag voor het eerst 3 tributebands het podium betreden en begint het programma wat eerder dan gebruikelijk. Met dit jaar wel een heel breed uitzonderlijk internationaal gezelschap. Uit de hele wereld komen de bands vandaan. Brazilië, Italië, België, Duitsland en Engeland.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl, DeWolfsberg.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 juli, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

top muziek eerste klas

zeikklep

Leuk dat kabaal.
Tot in de Drul liggen ze wakker van de herrie.

Kruimeltje

Zeikklep, over het ‘Tiroler’ Feest bij de Hoeve heb ik je niet gehoord terwijl dit toch een stuk dichter bij de Drul ligt. Het aantal db was vele malen meer dan bij de Wolfsberg.
Kwestie van smaak en voorkeur misschien?
Als je al iets vind, wees dan niet zo selectief en gun ieder zijn feestje.

wpDiscuz