Klachten ontvangst Omroep Groesbeek via glasvezel

Regelmatig krijgt Omroep Groesbeek klachten dat de lokale omroep niet te ontvangen is bij enkele providers van de glasvezelkabel.

De firma Glashart en de KPN hebben beloofd dat Omroep Groesbeek bij alle providers, zoals onder andere XS4ALL, XMS, Vodafone en KPN in het standaardpakket zou worden opgenomen. Meerdere providers geven hier geen gevolg aan.

Omroep Groesbeek adviseert u om een klacht bij uw provider in te dienen als u de zender niet kunt ontvangen op de glasvezelaansluiting.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: OmroepGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 augustus, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 22 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

natuurlijk niet ze hebben het geld binnen.en wij maar duur betalen.we moesten toch zo nodig glasvezel kabel.gingen we maar terug in de tijd.vroeger hadden we nergens last van en nu om de haverklap.geen internet mobielstoring stroomuitval.maar ja we doen het ook zelf.

groesbeekse

Ik heb omroep groesbeek.

eekhoorn

glasvezel werkt hier anders perfect.

de nachtboswachter

eekhoorn dat zal best in die hoge spar

zuster

Nou wij hebben al sinds de allereerste dag storingen op onze telefoon. Valt, tijdens een gesprek gewoon ineens weg. lijn is dan helemaal dood. Soms valt het al uit als je opneemt. Inderdaad terug maar naar het oude. veel beloftes maar als het er eenmaal is.

Handy

Diegene die denken dat glasvezel het is… veel suc6 ermee. Een verandering is niet altijd een verbetering… soms is het beter bij de bestaande aanbieder te blijven.

wim weijers

Ik lach me kapot! Glasvezel was toch alles?

Robert Schmitjes

Ik heb 1 maand glasvezel gehad van KPN
En dat heb ik gelukkig op kunnen zeggen omdat ze de prijzen gingen verhogen
Om de haverklap hadden we storing hier
Dan geen internet dan weer geen tv
Meestal is nieuw niet altijd beter

de nachtboswachter

JA ZE WISTEN HET WEL GLASVEZEL.MAAR WIJ ZIJN DE EZELS IK HEB ER NIET AAN MEE GEDAAN.HET IS DAN WEL AANGESLOTEN.JE WORDT GEWOON MEE GESLUIRDT DOOR DIE GASTEN DIE ER RIJK VAN WORDEN GEWOON JE ZELF ZIJN.HARDT GEEN INTERNET HEB HET S.MORGENS ZELF VERHOLPEN.PROBLEEM 40 ERO. VOORRIJ KOSTEN HEB ER OP TIJD OVER GEBELT.TELEFOONKOSTEN ONDER O900 NUMMERS U BENT IN DE WACHT ZE KUNNEN NAAR DE KLOTEN LOPEN TOTAAL KOSTEN PLAATJE70 ERO.BOEIEN LAAT HET WEL VOOR KOMEN.

Tijger

Ik heb glasvezel v Vodafone en ook omroep groesbeek had ik eerst niet, maar nu wel met aansluiting v optische kabel, dit werkt goed!!

de nachtboswachter

TIJGER IK ZAL HET EENS UIT PROBEREN.

karin

ik snap die hype niet. glasvezel is voor normale consumenten zoals de meesten van ons totale onzin en nog duur ook.

piet

Eerst maar eens een jaar nog bij de upc blijven, totdat alle kleine ziektes verholpen zijn bij glasvezel,
Upc is trouwens inderdaad ook goedkoper,en die doen er ook alles aan om snelle verbindingen te garanderen
En omroep groesbeek gewoon te ontvangen

eekhoorn

Ja want upc met hun horizon dat werkt vlekkeloos. Val bijna uit me spar van het lachen.

stom

Ik heb vodafone geen problem mee.

stekkenberger

Ik heb UPC geen probleem mee.

lang leve upc

hebben nu vodafone en alleen maar problemen.
dus na dit jaar trug naar upc

wim weijers

Upc heeft tegenwoordig persoonlijke korting. Wij hebben het complete pakket: 110+HD zenders,onbeperkt bellen naar vast en mobiel en zelfs 100 mbit internet voor €65,- terwijl de meeste bij glasvezel máár 30 mbit internet hebben….tsja en toch denken ze dat het sneller is. Jammer…uiteindelijk zal het ooit echt wel naar glasvezel gaan hoor,maar nog té duur en té veel problemen. Succes!!!

groesbeekse

Ik heb geen upc maar wel 30 mb is zat voor ons.En betaal 50 euro en heb ook HD.Maarja ieder zijn eigen keuze.

wim, de upload bij UPC in jouw pakket is volgens mij 10mbit tegenover de 30mbit bij glasvezel. Glasvezel heeft gelijke download en upload snelheid.

Download is bij UPC altijd wel goed geweest, de upload is bagger. Maar dat was vroeger nog erger. Niet iedereen heeft een hoge upload nodig, maar sommige mensen met servers wel. Anderen vinden het weer nodig om met 12,5 mb/sec (100mbit) te downloaden in plaats van 3,5mb/sec (30mbit), wat trouwens ook al snel zat is.

De problemen die je nu hoort bij glasvezel zijn van die kinderziektes. Dat komt wel goed.

wpDiscuz