Hazenkamp start met Free Running for Younsters

De gymsportactiviteiten van De Hazenkamp worden met ingang van 25 augustus a.s. uitgebreid met Free Running for Younsters, met name voor leerlingen uit de groepen 7 en 8 van de basisschool. De lessen worden verzorgd in Turncentrum Nijmegen.


Enthousiaste kinderen in de gymzaal. Foto en rechten: De Hazenkamp.

Free Running (en het moeilijke Trickx) zijn nieuwe sporten, die erg aanslaan bij de jeugd. Omdat er vooral veel vraag kwam van jongens uit de groepen 7 en 8, start de vereniging op zaterdagmiddag ook met deze beweegactiviteit.

De Hazenkamp is een vereniging voor breedtesport én voor topsport. Voor alle leeftijden , voor alle niveaus biedt de vereniging een sportief programma met verschillende activiteiten. In september staat de eerste grote activiteit in seizoen 2013-2014 op het programma, het kamp in St.Walrick.

In Groesbeek is de vereniging actief in sportzaal Vossenhol (maandag) en in de Biga (op vrijdag). Op dinsdag is de vereniging actief in Molenhoek.

Wil je een keer meedoen en de lessen uitproberen? Wil je meer weten over de contributie en activiteiten, ga dan naar www.hazenkamp.nl Je bent van harte welkom!


Foto’s en rechten: De Hazenkamp Nijmegen.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 augustus, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
jantje.
de nachtboswachter

ja zeker een mooien sport jantje maar je moet moteriek wel goedt in elkaar zitten

jantje.

Zeker heel mooi om te zien…en denk dat je er ook zeer jong mee moet beginnen om een echte uitblinker te worden…dus voor mij te laat..hahaha..en die gast in dat filmpje was een topper… maar die is vorige maand jammer genoeg om het leven gekomen na een back-flip van 14 hoog… Gr

wpDiscuz