KVW Groesbeek ontvangt 2500 euro van kringloop

Vrijdagmorgen heeft het bestuur van kindervakantie werk (KVW) Groesbeek tijdens de kindermarkt op het Marktplein een cheque in ontvangst mogen nemen. Deze cheque met een waarde van 2500 euro werd aangeboden door André Brouwer namens Kringloop Groesbeek.

“Ook het kindervakantiewerk behoort tot een goed doel binnen Groesbeek”, zei Brouwer tegen Maud en Mark van het KVW-bestuur. De twee bestuursleden waren blij verheugd met het mooie geldbedrag en zullen hiervan weer mooie dingen kunnen doen voor het KVW.

Naast de cheque wordt de voedselbank ook wekelijks voorzien van verse groenten en fruit die de kringloop bij een plaatselijke winkel inkoopt.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 augustus, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 15 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Piet.

Kijk,de wereld wordt langzaam mooier.

stom

Wat een mooi gebaar.

Geweldig zoiets 🙂

denachtboswachter

goed werk van de kringloop meschien komen volgend jaar de aardhommels aan de beurt dat zijn kinderen die wat meer met de natuur bezig zijn onderleiding van henny brinkhof en die hebben het ook moeilijk in deze tijd en meschien kan de gemeente ook iets doen.trouwens meschien zijn er mensen die ook een mooi idee hebben.

Jeuh

En.meschien schrijf je misschien wel.zo,.

de nachtboswachter

o wat erg zeg maar je begrijpt het toch wel maar als ik op dit soort dingen ga letten dan kan ik blijven reageeren jeuhtje en dat vind ik een beetje laag we zijn niet allemaal hoog begaaft.grussen auf wieder zeen.trouwens dat duits haalt helemaal niks uit.de groeyes.

groesbeek

misschien dat henny brinkhof een mail kan sturen naar de kringloop

Henk h

meschien kan kruimeltje ook nog wat bij leggen want die wil de kringloop daar ook weg hebben.
Maar prima gebaar, heel attent van de kringloop.

Henk h

Nog iets, een tijdje geleden bij de kringloopwinkel geweest en daar stond een spiegel met daarop een sticker geplakt van een hond. Deze speiegel hebben wij denk ik zoˋn 10 jaar geleden een keer weggedaan, en nu 10 jaar later staat hij daar bij de kringloop.
Heeft niets met het verhaal te maken, maar vond het wel leuk om onze spiegel weer tegen te komen na zoveel jaar.

the best

Was het spiegelbeeld ook nog het zelfde Henk? (grapje)

henk h

the best, hij is leuk, maar helaas ook 10 jaar ouder geworden, al zie je het niet, bovenop is het wel grijzer en minder geworden. En de sticker was van onze hond en die is er al een paar jaar niet meer. We worden allemaal ouder en kunnen helaas niet meer terug.

Piet.

Henk,dat je ouder wordt zie je alleen in de spiegel,en alle spiegels zijn hetzelfde ,of hij nu oud of nieuw is,kijk maar eens als je weer bij de kringloop komt.

Kruimeltje

Henk, volgens mij heb je wat hulp en uitleg nodig bij het lezen. Ik ben niet tegen de kringloop, integendeel zelfs.
Ik gun de kringloop een mooie nieuwe ruimte en hoop dat ze het goede werk nog jaren voort kan zetten.

de nachtboswachter

trouwens weet iemand wie de spiegel heeft uit gevonden.

the best

Ik ken het beeld Henk.Heb er ook last van.

wpDiscuz