Eerste Rabo Dikke Banden Race in Groesbeek

Op zondag 22 september 2013 wemelt het van de fietsers op Sportpark Zuid. De accommodatie van De Treffers vormt dan de uitvalsbasis voor twee fantastische events.

Flyer_GrsbkGruwelijkste_en_BandenRace_DG1
Flyer van de twee evenementen. Klik op het plaatje voor een groter formaat!

Naar verwachting 1.500 (!) mountainbikers gaan op de pedalen om deel te nemen aan Groesbeeks Gruwelijkste, een tocht van respectievelijk 50 of 90 kilometer over een prachtig, Gruwelijk uitdagend parcours in en rond Groesbeek. Voor kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar wordt de Rabo Dikke Banden Race naar Groesbeek gehaald: een leuke sponsor-fietswedstrijd over een afstand van 2½ kilometer.

Initiatiefnemer voor deze twee events is de Stichting ROAd4energy. Deze Stichting zamelt zo veel mogelijk geld in voor de ontwikkeling van een medicijn tegen energiestofwisselingsziekten, doodsoorzaak nr. 1 onder kinderen in Nederland. De ontwikkeling van een medicijn is keihard noodzakelijk en ligt binnen handbereik, maar er is nog veel geld nodig.

Voor de Rabo Dikke Banden Race brengt elke deelnemer minimaal € 10,00 sponsorgeld bij elkaar. Op hun eigen fiets leggen de kids, aangemoedigd door ‘praatjesmaker’ Jochem van Gelder, het parcours zo snel mogelijk af. Een tocht vóór kinderen, dóór kinderen.

Er is nog plaats voor ROAd-racers. Aanmelden voor zowel Groesbeeks Gruwelijkste als de Rabo Dikke Banden Race kan via de website van de Stichting: www.ROAd4energy.nl

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 augustus, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

sta er helemaal achter en hoop dat ze het geld snel bij elkaar krijgen om het medicijn op de markt te krijgen voor deze kinderen en hun ouders.zo dat het leven ook voor hen dragenlijk wordt.

Marco Pantani

Team Italia is er weer helemaal klaar voor…un bitje trainen en dan knalle vur ut goije doel…goed bezig Road4Energy….goij zo dur….tot de 22e Tjaauw

Henk h

prima dat ze voor het goede doel rijden, en als ze na zoˋn wedstrijd hun troep opruimen en het bos niet beschadigen is het helemaal in orde.

succes ermee.

de nachtboswachter

het team leugenbankje groesbeek heeft in overleg besloten ook mee te doen. ze hebben besloten het op te nemen tegen berg en dal ubbergen en millingen

wpDiscuz