“Terreinfestijn” ZZG Herstelhotel Groesbeek

De Welzijnsdienst van het ZZG Herstelhotel in Groesbeek verzorgt voor cliënten die verblijven in het Herstelhotel diverse creatieve, beweeg- en ontspanningsactiviteiten in het verlengde van de revalidatie.

Op zondag 25 augustus 2013 organiseert de welzijnsdienst ‘Het Terreinfestijn’ op het ruime terras dat zich hier uitermate toe leent. Laat u verrassen door verschillende muzikale optredens of kom snuffelen op de gezellige markt waar u woondecoratie artikelen, sieraden en verzorgingsproducten kunt kopen. Ook is er een heuse Turkse kapper aanwezig bij wie heren zich tip top kunnen laten scheren. Het restaurant van ZZG Herstelhotel verzorgt een BBQ en verse smoothies. Voor de kleintjes is er natuurlijk een springkussen aanwezig.

Entree en parkeren is gratis. Graag tot de 25e!

Gegevens ZZG Herstelhotel Groesbeek

Welzijnsdienst ZZG Herstelhotel
Organisator: Welzijnsdienst ZZG Herstelhotel
Adres: Boslaan 218, 6561 LE Groesbeek (op terrein Dekkerswald, volg daar de bordjes Herstelhotel)
Tel: 024-3017111
Als u navigatie gebruikt kunt u het beste het volgende adres invoeren: Nijmeegsebaan 29, 6561 KE Groesbeek

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 augustus, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Kruimeltje

Grappig dat op deze pagina, direct onder het artikel, reclame van Belgers staat. In een ander topic wordt de man en zijn activiteiten verguist maar wel reclame mogen maken. Kortom, gun iedereen zijn bedrijf(svoering).
Ik hoop dat het herstelhotel een mooie middag heeft.

de nachtboswachter

slim kruimeltje

juiste zorg

Misschien wel leuk zo’n feestje. Maar als ik de laatste tijd de publicaties rondom dit “herstel” hotel lees, is dit “charme offensief” niet voldoende. Het boek met de belevenissen van een cliënt zal hard aankomen. Elementaire zorg ontbreekt, een gebrekkige organisatie, een een mooi maar wel zeer onpraktisch gebouw. En “herstel” hotel waar de verblijfkosten dermate hoog zijn dat voor dat deze niet geheel door de ziektekostenverzekeraars vergoed wordt en de eigen bijdrage zo groot is dat “de gewone man” deze niet kan betalen.

de nachtboswachter

juiste zorg.eigenlijk voor iedereen die dit nodig heeft en niet kijken naar ziektekostenverzekeraars die hier handen vol geld aan verdienen maar er zijn voor iedereen die zorg nodig heeft en niet naar stand kijken schandalig leven en laten leven.

Welzijn

Hallo,
Dat wordt vast en zeker een gezellig dag.
Het Terreinfestijn is overigens van 11.00 t/m 16.00 uur.
Daar kun je onder andere het Dweilorkest “Ut Kapelleke” uit Wijchen zien maar vooral horen spelen.

wpDiscuz