Huishoudens ontvangen “misleidend” briefje in bus

Diverse huishoudens in Groesbeek hebben een briefje in de brievenbus gehad waarop gesuggereerd wordt dat men de voedselbank e.d steunt.

Kledingactie_aug_20132
Briefje voor vandaag, 20 augustus 2013.

Dit is voor Groesbeek echter niet het geval; de voedselbank en ook de kringloop in Groesbeek weten van niets. Er is tevens geen vergunning afgegeven, meldt wijkagent Andre Vreemann op Twitter. Opvallend is dat inwoners ook verschillende briefjes in de bus krijgen. In de ene wijk moet men de kleding in plastic zakken doen, in andere wijken zouden de mensen persoonlijk aan de deur komen en elders moeten de zakken, mits u niet thuis bent, aan deurklinken worden gehangen.

Dus opletten!

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichten

  • Geen gerelateerde berichten


Tags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 augustus, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 21 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter.

ook een manier om binnen te komen en de boel verkennen

Piet

Die zelfde jongens kwamen gister aan de deur op de Cranenburgsestraat!

Heleen

Liepen inderdaad vanmorgen door de wijk met een vuilnis zak.
Bij mij zouden ze aan de deur komen.Vond t ook vreemd.

Hans1

Ja en nou?
De politie kan ze toch allang hebben aangehouden om te vragen hoe dat zit? Ze waren gisteren in de wijk en zullen nu ook wel bezig zijn lijkt me.
Zou fijn zijn als de afloop en eventuele (verkeerde) bedoelingen hier ook worden vermeld als het bekend is

Akkie

Bij mij stonden ze gisteravond rond 20.00u ook voor de deur (Cranenburgsestraat). Heb gewoon niet open gedaan, vertrouwde de flyer al niet toen ik em las. Zullen wel dezelfde Polen zijn die oud ijzer komen ophalen en alleen het goeie spul eruit halen en de troep laten liggen, zoiets… Breng mijn kleren wel zelf naar de kringloop.

Jantje
Wil toch even reageren. Hoezo misleidend. Die jongens zijn bij mij aan de deur geweest. Niet binnen want ik gaf alles aan. 3 nette jongens. Nu kunnen ze natuurlijk rare bedoelingen hebben, daar kan ik niet over oordelen maar andere blijkbaar wel. Geen polen bij mij aan de deur gehad. Ze hebben met mij gesproken en gaven niet de indruk dat ze uit Groesbeek kwamen. Dus logisch dat in Groesbeek de voedselbank of kringloop niets weet. En inderdaad dan weet de politie ook niets van een vergunning. Misschien toch eens proberen een mailtje te sturen naar het mailadres dat erop… Lees meer »

Ook ik wil even reageren, ook bij mij zijn ze gisteravond aan de deur geweest en ik had 2 zakken kleding klaar staan voor de kleding container, maar deze zijn dus met deze jonge man mee gegaan. Mijn moeder was in huis en heeft deze zakken af gegeven en zei dat het een keurige nette jongeman was en hij had zelfs nog gezegd als ik meer had dan kon ik mailen naar dat adres en zouden ze de rest ook ophalen.
Dus wij hebben hier ook echt niks achter gezocht.

Paul

In deze tijd doen mensen zich onterecht voor als medewerkers van bijvoorbeeld Oosterpoort of de gemeente, dus ik snap het wel. Deze mensen willen misschien geen kwaad doen, maar die flyer vond ik ook vreemd. Vaag emailadres en verder geen duidelijke info over de organisatie.

Heleen

Vorige week ook een briefje gehad,meteen weggegooid,te vaag allemaal , geen normaal nederlands geschreven brief,dan weet je al genoeg toch??en alleen een emailadres,vertrouwde het niet…had echt niets te maken met voedselbank,dan hadden ze wel meer info gegeven

groesbeek

Als je ergens iets inzameld moet er en vergunningsnr op staan hier is dit niet t geval heb geprobeerd te mailen maar hier word niet op gereageerd door deze mensen laten we hopen dat dit snel stopt en iemand hun kenteken noteerd en doorgeeft.toch is t vreemd dat deze jongens. Uitnaam van de voedsel en kledingbank inzamelen een voedselbank doet niet in kleding mag alleen maar.voedsel verstrekken.

Robbert B.

Als je echt mensen wil helpen is het aanvragen van een vergunning geen probleem. Dus laat die mensen dit ook gewoon doen als ze zo’n goed doel voor ogen hebben.

Kruimeltje

Soms doen die types zich ook voor als lokale politicus. Dan denk je dat ze je helpen maar ondertussen wordt je besodemietert.
Op de Stekkenberg zag ik er vanmiddag nog een lopen.

de nachtboswachter.

kruimeltje wat ben je nog laat op slaat toch niet op hans zo ik moet gaan werken

karin
Help help wat dom gekwaak zeg hier ba ba Als kruimeltje hoor wat en zielig kanarie zeg fluit als uit schop overal tegen aan (hou je zelf eens en spiegel voor ) Wat de actie betreft van deze gasten schande. Maar slim briefje in bus aanbellen hebben de oude kleren slim toch . Zijn 3 jongens in blauw auto Renault Vind dat Politie ze al lang had kunnen hebben slaap ze ? Zag ze gister nog wel bonnen schrijven bij gemeentehuis bij 4 kids.(aub ga achter deze slim gasten aan in plaats van kids lastig vallen met en bon )… Lees meer »
kruimel

kruimeltje krijgt zeker niks meer voor elkaar bij instanties?

Kruimeltje

Wat vreemd dat jullie direct denken dat het over de SG gaat!
Ik heb geen partij of naam genoemd.
Misschien bedoel ik wel een wethouder.

Kruimeltje

Karin, dat laatste glas had je niet meer moeten drinken.

de nachtboswachter.

kruimeltje hans zou niet meer reageren moet ik je meschien de groeten aan hans over brengen. want je zult wel de hele nacht door gaan of nie .

Josefien

Tegen mij zeiden ze dat ze twee weken voor de kerst weer zouden komen. Overigens ik heb ze niets meegegeven.

de nachtboswachter'.

aan mijn vroegen ze waneer ga je met vakantie.

wpDiscuz