Kermis Groesbeek: Hollandse avond feesttent De Horst

De Groesbeekse kermis staat weer voor de deur. Cafe-zaal Ton Oomen presenteert op zaterdag 31 augustus 2013 een Hollandse avond.

Poster_Hollandse_Avond_2013_Groesbeek

Tijdens deze avond zijn er optredens van Jannes, Rene Schuurmans, Peter Beense en Sieneke. Dat alles met top orkest Summerland! Kaarten kosten in de voorverkoop (te verkrijgen in het cafe zelf) € 19,50 en aan de kassa € 22,50. In verband met snelle verkoop van de kaartjes, wordt u aangeraden bijtijds kaarten te kopen om teleurstelling te voorkomen! Het feest begint om 20:00 uur en de tent gaat om 19:00 uur open.

Wij wachten nog op informatie van de gemeente Groesbeek. Zodra wij dit hebben zal er op deze website een overzicht van attracties, optredens en overige activiteiten van de Groesbeekse kermis verschijnen. De kermis is dit jaar van 31 augustus tot en met 4 september.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 augustus, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter.

op de horst weten ze wat kermis is klasse

De Kuier.

Dat klopt n8tbosw8ter , .met dank aan de schutterij. Proost.

Robbert B.

Whaha €19,50, ik ga wel als de entree een stuk lager is. Tot zondag en maandag!

de nachtboswachter.

als je sieneke ziet doe ze de groeten kuier kom zeker kijken de sfeer is er altijd goed maar daar kunnen ze in het centrum nog van leren weet nu al wat voor muziek er is elk jaar het zelfde vandaar er steeds meer mensen naar de horst gaan kaartjes zullen wel zo uit verkocht zijn in het bos hadden ze het er al over.

kermisfan

Maakt het uit waar je kermis viert! Laat iedereen toch gezellige naar eigen favoriete plaats gaan! Blij dat er nog kermis is zou van mij meteen zoals vroeger mogen worden overal gevulde kroegen tenten etc etc toen was er nog gezelligheid en dat moet je koesteren.Ik blijf mooi op stekkenberg en wie weet dwaal ik nog keer af richting horst! fijne dagen allemaal

Reggie

Helemaal met Kermisfan eens, ik duik ergens een kroegje in, want “de tent” vind ik ietwat te druk. Ik hoop dat Groesbeek massaal weer op de been is.

wpDiscuz