Glasvezelwinkel Groesbeek sluit deuren

De aanleg van het glasvezelnetwerk in Groesbeek is zo goed als afgerond.

Glasvezel_Groesbeek
Groesbeek stond er vol mee. Op 23 januari 2012 werd bekend dat het dorp definitief glasvezel krijgt. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Vrijwel alle huishoudens in het aansluitgebied van gemeente Groesbeek zijn aangesloten op het glasvezelnetwerk van Reggefiber. De glasvezelwinkel aan de Spoorlaan 2C is daarom op zaterdag 14 september voor het laatst geopend.

Persoonlijk advies en aansluitdag in de glasvezelwinkel

Tot en met 14 september staan medewerkers van de glasvezelwinkel in Groesbeek nog klaar om vragen te beantwoorden en geven zij graag onafhankelijk advies over de verschillende abonnementen van de serviceproviders, want enkel daarmee kan er ook gebruik worden gemaakt van glasvezel. Op zaterdag 14 september organiseert Reggefiber een aansluitdag in de glasvezelwinkel. Tussen 10.00 en 16.00 uur staat er een deskundige monteur klaar die een demonstratie geeft over het aansluiten van apparatuur op het glasvezelmodem. Inwoners kunnen terecht met alle vragen over de aansluiting van apparatuur bij hen in de woning.

Laatste kans kosteloze glasvezelaansluiting

Inwoners die nog geen glasvezelaansluiting in de woning hebben en wel in het aansluitgebied wonen, kunnen zich nog aanmelden tot 14 september. De aannemer die in opdracht van Reggefiber het glasvezelnetwerk aanlegt, kan dan nog een afspraak inplannen. Na 14 september is de aanleg niet langer kosteloos. De aannemer moet dan namelijk speciaal terugkomen om de aansluiting te verzorgen.

Reggefiber blijft bereikbaar

Bewoners kunnen na 14 september terecht in de andere glasvezelwinkels van Reggefiber, de dichtstbijzijnde is in Nijmegen aan de Bloemerstraat 88. Meer informatie is te vinden op http://www.eindelijkglasvezel.nl/groesbeek.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 26 augustus, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 9 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

meschien een leuke plek voor de groesbeekse volks partij om voor een tijd hun plannen te promoten kunnen ze gelijk ook de markt op.

Henk h

Die hebben de buit binnen, heel veel klachten over glasvezel, Ze kregen een1/2 jaar meer tijd om die rotzooi te verkopen of zijn het kinderziektes die op den duur verdwijnen,? Nu nog regelmatig de boel moeten resetten om het weer aan de gang te krijgen.

Robert Schmitjes

Ik heb glasvezel gehad
Ik wil het nooit meer hebben

de nachtboswachter

ben er zeker niet kapot van.

Eekhoorn

reggefiber heeft alleen het netwerk aangelegd. Meeste hebben problemen met hun provider. Kan reggefiber niets aan doen.
werkt hier super 100/100

de nachtboswachter

ja jij heb goed lullen in die hoge boom hoe gaat het met de kleine

Bart

Geld is binnen en wegwezen…..

Ben benieuwd wanneer ze hier in de wijk de trottoirs komen herstellen.
Ik ben bang dat gemeente nog jarenlang zelf aan de slag kan. Hier ligt alles schots en scheef, al eens gemeld en nog niemand gezien.
Ben benieuwd, zou netjes zijn als dit ook netjes achtergelaten wordt!

de nachtboswachter

ik vindt de groesbeekse volks partij over lopers.we moeten daarom ook groesbeek blijven net zo als willie claus zegt met zijn nieuwe liedtje over groesbeek voor geen miljoen en als we daar samen achter staan.zal het ook goed komen.bij voorbaat dank.

www.hanspeters.eu

Bart daar heeft de gemeente geld voor gekregen, maar er zou door ambtenaren geschouwd worden ik meen na 6 weken, een half jaar en een jaar. Indien de ambtenaren de bestrating niet goed gelegd bevinden zou er opnieuw gestraat worden door het bedrijf. Misschien even naar de gemeente bellen of een meldingsformulier op de website invullen?

wpDiscuz