Kermis vieren in De Mallemolen met orkest Aldörum

Op woensdag 4 september wordt er voor de tweede maal in De Mallemolen een kermismatinee met orkest Aldörum gehouden.

Wie herinnert zich nog de kermismatinees in het verleden bij o.a. zaal Wilhelmina waar gezelligheid altijd troef was? Deze tijden zullen ongetwijfeld gaan herleven op deze kermiswoensdag met de muziek van de zes doorgewinterde muzikanten van Aldörum die menige kermis in het verleden gespeeld hebben. Onlangs vierde dit orkest in een volle zaal van De Mallemolen nog hun vijfentwintig jarig bestaan. Uiteraard zullen de bekende hapjes niet ontbreken.

Het matinee begint om 13.30 uur. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis! De Mallemolen organiseert samen met orkest Aldörum dansavonden. Op de volgende datums zijn er weer dansavonden: 18 oktober, 29 november en 20 december.

Meer info over de kermis

Op onderstaande link vindt je meer info over de Groesbeekse kermis.

Overzicht optredens, attracties etc. Groesbeekse kermis 2013

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 27 augustus, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
DeGroesbeek fan.

Altijd gezellig met Aldörum in de Mallemolen,alleen ging men vroeger om 13.30 weer huiswaarts om even te eten en te rusten,om dan zo tegen 20.00 uur voor de tweede keer die dag te genieten van de Groesbeekse kermis.
En dat 3 dagen achtereen,maar toen was er ook niet iedere week bal.
Dat is het verschil met, Gruusbek toen en now.

de nachtboswachter

leuk voor de wat oudere damens en heren

wpDiscuz