Gastoptreden Limburgse zanger bij CD-presentatie Alt van Huus

Niemand minder dan Erwin Brepoels, de populairste zanger van Limburg, zal vrijdag 30 augustus in De Mallemolen optreden bij de CD-presentatie van het Groesbeekse duo Alt van Huus.

Wie kent niet zijn liedjes als “’t Reuzenrad”, “D’n Orgelman” en “Ich haw vaan ut leve’. Erwin is zijn carrière begonnen bij ’t Merretkoor. Na het uiteengaan van deze groep begon de Maastrichtenaar als solozanger, en niet zonder succes. Zijn grote droom was één keer in de “Ahoy” op te kunnen treden. In 2008 huurde hij dan ook de Ahoy af voor een concert en zo’n 8500 Limburgers gingen op weg naar Rotterdam om die ene droom uit te laten komen.

Overal waar hij optreed is er sfeer en gezelligheid en daar zal het vrijdag in het culturele centrum van Groesbeek dan ook niet aan ontbreken. Naast het optreden van Erwin zullen ook Zanggroep De Kèls en Jan de Galgenhei een optreden verzorgen. En natuurlijk zal Alt van Huus, bestaande
uit Marc Wouters en Francois van Egeren, hun nieuwe CD ten gehore brengen.

Reden genoeg om vrijdag naar de Mallemolen te gaan en vast een voorproefje te nemen op de Groesbeekse kermis. De avond begint om 20.30 uur en de entree is geheel gratis!

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 28 augustus, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Millingenaar

Who the fuck is Erwin Brepoels?

Hans1

Gelukkig weet je wel wie Jan de Galgenhei is??

de nachtboswachter

is toch mooi voor die wat ouderen dames en heren.

wpDiscuz