Voorzieningenhart: praat mee over interieur en kleur

Bent u ook zo benieuwd naar hoe het nieuwe voorzieningenhart, Op de heuvel, er gaat uitzien?


Schets voorzieningenhart Op de Heuvel. Foto en rechten: Piet Spanjers/DeGroesbeek.nl.

De bouw vordert gestaag en de omtrek wordt al echt zichtbaar. “Hoe zou het van binnen worden?” “Welke kleuren komen er?” “Hoe willen ze het doen met sanitair en verlichting?” Vragen waarover de werkgroep Inrichting van het voorzieningenhar al wel ideeën heeft.

Bijeenkomst

Deze ideeën wil de werkgroep aan u voorleggen en graag horen we wat u vindt van het interieur en de kleuren. U wordt daarom uitgenodigd voor een bijeenkomst:

Datum: Donderdag 5 september 2013
Tijd: 19.00 – 21.00 uur
Locatie: Buurtcentrum De Baon, Stekkenberg 49, Groesbeek

Uw suggesties

De architecten hebben een voorstel gemaakt voor de kleuren- en afwerkingssfeer, in samenwerking met de werkgroep en de aannemers. Dit voorstel zal op 5 september gepresenteerd en toegelicht worden. De werkgroep is benieuwd wat u ervan vindt. Bij de verdere uitwerking worden uw opmerkingen en suggesties natuurlijk meegenomen. De architecten, aannemers en ook de leden van de werkgroep Inrichting zijn dan aanwezig.

Social media

De Stekkenberg is ook op social media aanwezig: De Stekkenberg op Twitter en De Stekkenberg op Facebook.

Graag zien we u donderdag 5 september!

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl, Stekkenberg.nlTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 september, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 20 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Kruimeltje

Heeft Hans toch zijn zin met dit voorzieningenhart.

Min8

Jammer dat dit positieve bericht komt na zo n mededeling over ontslaan van medewerkers bij Oosterpoort. Het maatschappelijk ondernemen kent daar meerdere gezichten.

Kruimeltje

Inderdaad Min8, goed gezegd.

de nachtboswachter

veel lichten tinten kleuren brengt ook harmonie en rust teweeg.

www.hanspeters.eu

Ja dat heb ik kruimeltje, er zijn duidelijke afspraken met de gebruikers van de Baon gemaakt. Ik heb in de Gerardus Majella school de situatie bekeken en ik kan burgerparticipatie alleen maar toejuichen.

Frits

de nachtboswachter zei:
29 augustus, 2013 om 07:39
veel lichten tinten kleuren brengt ook harmonie en rust teweeg.
Zelfs hier heeft de nachtboswachter verstand van.

Kruimeltje

We hebben als inwoners niets te zeggen of er zo’n gebouw komt. Nu mogen we wel meebeslissen welke kleuren er gebruikt worden. Wat een bizarre vorm van democratie.

Wolf
Kruimeltje en nachtboswachter, Jullie snappen er echt niks van? Hans van Sociaal Groesbeek was in eerste instantie tegen het voorzieningenhart en daarmee tegen een school op de Stekkenberg. Pas toen hij doorkreeg dat er, door tegen te zijn, ook geen school meer in Noord zou zijn, ging hij om. Hoezo dan nu ” zijn zin krijgen” . Meepraten over inrichting en kleuren is en van de vele manieren om in deze fase de mensen erbij te betrekken. Als ouder ben ik ook diverse malen naar bijeenkomsten geweest om onze mening te geven. Wij zijn in staat geweest overal over mee… Lees meer »
Wolf

Ja, Frits,
Ongekende talenten die nachtboswachter.
Hij bedoelt het wel goed denk ik.

Wolf

www.hanspeters.eu
Wolf, het klopt dat ik in eerste instantie tegen was. Ik maakte me vooral zorgen om de gebruikers van de Baon. Ik weet nog dat tijdens het besluit er een aardbeving was die heb ik gebruikt om mijn move toe te lichten. Een heel nieuwe school, gebruikers van de baon die er niet op achteruit gaan dat heb ik de wethouder expliciet laten zeggen, waarom zou ik dan nog tegen zijn. De school op de stekkenberg was geen optie, die was letterlijk op en de directie van de GM school vond hun school slecht. Ik ga morgenavond ook even naar… Lees meer »
Kruimeltje

@wolf, wat fijn dat jij het allemaal wel snapt. Dat maakt jouw leven een stuk aangenamer, al is het maar dat jij je niets van anderen hoeft aan te trekken.

Overigens was ik tegen een school op de Stekkenberg omdat de prognose van het aantal kinderen een eigen schoolgebouw onrendabel maken.

nannie

Meepraten over de kleuren ???? Meepraten over de naam , zal ons (als gebruikers van de Baon ) allemaal een worst wezen , Geen huursverhoging en geen nieuwe regeltjes dat is onze zorg , die huursverhoging komt eraan en breekt vele huurders van de baon straks de nek , alle loze beloften ten spijt

www.hanspeters.eu

nannie diegenen die er gratis zitten (in de baon) zullen gratis blijven zitten dat heeft de wethouder meerder keren herhaald. Die genen die wat moeten betalen zullen een jaarlijkse huurverhoging krijgen omdat het in feite een gebouw van Oosterpoort is.

Wolf

Maar goed dat Hans jouw zorg weer wegneemt. Toch weer te snel geroepen. En laten we in godsnaam hopen dat er wel nieuwe regels komen Nannie.

nannie

Meneer Hans kan helaas mijn zorgen niet wegnemen .Hoe vaak beloven de wethouders iets en komen het vervolgens niet na….de tijd zal het leren …

www.hanspeters.eu

Oke nannie het lastige aan dit verhaal is dat je de betreffende wethouder hier niet meer op kan afrekenen. Toch leert de ervaring mij dat de betreffende wethouder zijn belofte na komt. Ik weet natuurlijk niet wat het Millingen/Ubbergen verhaal gaat doen en of dat deze bereid zijn deze voorziening in stand te houden, dit zou een beer op de weg kunnen zijn. Wij waren geen voorstander van herindeling maar helaas met een minderheid.

klik.spaantje.

NANNIE je heb volkomen gelijk als ze een maal op die stoel zitten te apengapen houden ze het voor gezien.NANNIE volgens mijn is HANS raadslid.dus geldt krijgt hij er nog niet voor.maar ja net als jij zegt als ze eenmaal op die stoel zitten.of HANS moet er anders over denken.

klik.spaantje.

NANNIE zie je hoe ze elkaar beschermen zelfs HANS doet mee in dit spel.

www.hanspeters.eu
Wat een domme reactie als je iets dieper na denkt weet je dat het voorzieningenhart volgend schooljaar in gebruik is. Drie maanden daarna zijn er verkiezingen. Dan weet je misschien of dat er nu wel of geen huurverhoging plaatsvindt. Hoe wil je een wethouder afrekenen op iets wat je tijdens z’n zittende periode niet weet. Verder blijf ik bij mijn eerdere standpunt over de betreffende wethouder, ik weet gewoon uit ervaring, dat hij de aan mij gedane beloften na gekomen is. En dan zo’n domme opmerking over elkaar beschermen. Politiek is meer dan een irritante opmerking maken, zo dadelijk moet… Lees meer »
nannie

Hans ik heb niets tegen jou en ook ik weet dat jij je uiterste best gedaan hebt en nog steeds doet . Maar zoals jezelf al aangaf he weet nog niet wat Millingen / Ubbergen gaan doen en de betreffende wethouder kan je er niet meer op aanrekenen , Gevolg …nieuwe hielenlikkers die het uiterste uit de kan willen halen en stoer huursverhogingen in gaan voeren ..zo werkt het toch meestal

wpDiscuz