Tafel van Twee weer van start

Zondag 1 september start het live praatprogramma “De Tafel Van Twee” van Omroep Groesbeek weer.

Lara Baars en Ilse Nederend uit Groesbeek vertellen over hun ervaringen met een hulpverleningsproject in Zuid-Afrika afgelopen maand. In verband met de voor Groesbeek belangrijke 17 septemberdag vertelt Nol Saedt alles over het verzet in de oorlogstijd.

Fredi Peerenboom vertelt over de (meer)waarde van de koningin van de wijn in september en Martijn Arents en Winfred Leenders praten over de Grosbeekse oktoberfeesten. Tonnie Verstegen heeft Maple Leaf verlaten en vertelt waarom.

Verder wordt er gepraat met de uitbaters van Eigenwijs over de op handen zijnde verhuizing naar het Dorpsplein. Lex Lammers is de coördinator van de sportredactie van de Gelderlander. Met hem een gesprek voor sportjournalistiek, met name toegespitst op Nijmegen en Groesbeek en zeker ook aandacht voor NEC en de Jupiler-competitie. Kortom: een vol programma!

De muzikale omlijsting in dit kermisweekend is van Alt van Huus. Presentatie Gerrie Janssen en John Peters. U bent welkom in de Mallemolen ( over kermis gesproken!) van 11.00 uur tot 13.00 uur waar de koffie en thee voor u klaar staan.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 augustus, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 11 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Lex Lammers?! HAHAHAHAHA!!! Die zelf ingenomen, depressieve (dikke kop) kwal? Lees zijn Twitter… schánde, dat de Gelderlander zich met dergelijke ‘journalistiek’ bezighoudt…

https://twitter.com/LexLammers

Hans1

Inderdaad lol, schandalig dat deze persoon die functie heeft bij de Gelelander! Hij is er ook alleen maar als er iets belangrijks te doen is en staat dan vooraan! Op de Heikant en op Zuid zijn er veel mensen die hem wel kunnen schieten! Overigens zag ik op de kabelkrant dat er niet Lex staat maar Alexander? Vreemd, maar dat is wel zijn echte naam. Lex heeft ie er zelf van gemaakt. Alsof dat hem interessanter maakt haha

de nachtboswachter

dan hebben ze in het verleden vaak mis geschoten

de nachtboswachter

Ik stop met reageren hier alleen maar seikers en voor mij te dom de groeten allemaal maar ik ben weg
de nachtboswachter

kruimeltje

He he eindelijk zijn we van hem af
De bet weter.

de nachtboswachter

Kruimeltje wat ben jij een……

de nachtboswachter

van nu af aan ga ik mijn naam veranderen van nu af heet ik geen nachtboswachter meer maar kabouter puntmuts.

Eekhoorn

Benieuwd hoelang je dat deze keer volhoud 😉

Kruimeltje

Grappig dat iemand zich ook Kruimeltje noemt. Ik beschouw het maar als compliment.
Nachtboswachter, van mij hoef je niet te gaan of weg te blijven. Iedereen is wat mij betreft welkom op dit forum.

de nachtboswachter

nou kruimeltje daarin moet ik je gelijk geven.het is ook een teken dat de stukjes die je op dit forum zet ook goed gelezen worden.is het eigenlijk ook geen valsheidt in geschriften.

de nachtboswachter

bij deze reageer ik niet meer laat me niet meer in de maling nemen

wpDiscuz