Nieuwe kinderkaart van Groesbeek verschenen

De gemeente Groesbeek en het Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen, (RBT KAN), hebben donderdag 22 augustus een nieuw product voor kinderen op de markt gebracht. De kinderkaart van Groesbeek geeft een speels overzicht van alle locaties binnen de gemeente Groesbeek die voor (gezinnen met) kinderen interessant zijn.

Het gaat hierbij om speeltuinen, musea met activiteiten voor kinderen, speelplekken in de bossen of kinderlocaties van de Spannende Geschiedenis van Gelderland. De kaart is gratis verkrijgbaar bij de VVV in Groesbeek.

Initiatief

De ontwikkeling van de kaart is geboren vanuit een hechte samenwerking tussen gemeente Groesbeek en RBT KAN. Het oorspronkelijke idee kwam vanuit de Groesbeekse VVV, waar zich dagelijks gezinnen met kinderen melden met de vraag wat men het beste met kinderen in de gemeente Groesbeek zou kunnen bezoeken. De plattegrond ‘Spelen en ontdekken in Groesbeek’ biedt de kinderen een fraai overzicht van alle mogelijkheden. Wethouder Theo Giesbers reikte de eerste kaart uit aan de vrijwilligers van de Groesbeekse VVV.

Gratis kaart

De kaart heeft een formaat van A2 (42 x 59 cm) en bevat zowel een plattegrond van de totale gemeente als ook een centrumkaart van Groesbeek. Op de kaart zijn alle kinderattracties met duidelijke en makkelijk herkenbare icoontjes aangegeven. Bovendien bevat de kaart een opsomming van alle kinderattracties, met naam, adres en openingstijden, zodat de weg snel en makkelijk te vinden is. De kaart is gratis verkrijgbaar bij de VVV en de toeristische (kinder)attracties en verblijfsaccommodaties in en rond Groesbeek.

Kinderkaart Groesbeek 2013 (.PDF-bestand).

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: Gemeente MUGTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 5 september, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
klik.spaantje.

AVONTURENBOS OOK LEUK VOOR GEZINNEN

stekkenberger

Is dit de nieuwe naam van de nachtboswachter ,klikspaantje.

loekie

Stekkenberger zei;
Is dit de nieuwe naam van de nachtboswachter ,klikspaantje.
Nee Stekkenberger.
Aan de schrijfstijl te zien is het zijn vergeten tweelingbroer uit Urk.

wpDiscuz