Informatieavond inloophuis Groesbeek

Vanavond, dinsdag 10 september om 20.00 uur, is er een informatie-bijeenkomst over het nieuwe inloophuis in Groesbeek. U bent van harte welkom vanaf 19.30 uur op de Herwendaalseweg 24.

Inloophuis_Groesbeek_logo

Vrije inloop vanaf 12 september 2013

Vanaf 12 september is er elke dinsdag en donderdag van 11.00 tot 16.00 uur een zogeheten “vrije inloop”. Op deze dagen kunt u vrijblijvend, zonder afspraak binnenlopen voor kennismaking, contact, of informatie. Tevens kunt u deelnemen aan allerlei activiteiten of op spreekuur komen bij een professioneel deskundige. Er is altijd een gastvrouw/heer aanwezig die u te woord wil staan. Als u iets zoekt wat u bij het inloophuis nog niet vindt dan kunnen we het wellicht alsnog organiseren. Zij willen het aanbod zoveel mogelijk afstemmen op de behoeften die u te kennen geeft.

De deur staat open voor iedereen die direct of indirect met de gevolgen van kanker te maken heeft, dus ook voor familieleden, vrienden, nabestaanden, ex-patiënten, mantelzorgers. Aan een bezoek in het Inloophuis zijn geen kosten verbonden. Voor deelname aan een aantal activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Wilt u liever thuis in uw eigen omgeving geïnformeerd worden over wat het inloophuis voor u kan betekenen dan is dat ook mogelijk. U kunt bellen of mailen voor een afspraak.

Wat is een inloophuis?

Een inloophuis biedt een prettige ontmoetingsruimte waar de koffie altijd klaar staat, en biedt hulp, begeleiding, activiteiten, contact en informatie aan patiënten, ex-patiënten, partners, kinderen, mantelzorgers en alle anderen die direct of indirect te maken hebben met kanker of een andere ernstige ziekte.

Een huis, waar niet de patiënt, maar de mens centraal staat, waar iedereen iets kan halen en brengen. Zo geven we elkaar moed en bieden we elkaar ondersteuning bij de ervaring en verwerking van de confrontatie met kanker.

De website van het inloophuis is in ontwikkeling, maar u kunt alvast een kijkje nemen www.inloophuisgroesbeek.nl.

Er worden voor dit initiatief nog steeds vrijwilligers gezocht!

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 september, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
nachtboswachter.

GOED bezig WILMA en VRIJWILLIGERS.

Marcel Poelen

beste Wilma & al die vrijwilligers; een groot compliment voor jullie initiatieven. Veel mensen worden voorzien in een behoefte die het leven voor hen dragelijker maakt. Iets doen voor een ander, dat siert jullie allen. Zo maak je een dorp heel erg mooi en aangenaam!

wpDiscuz