Kringloop Groesbeek viert 1-jarig bestaan

Op zaterdag 28 september 2013 bestaat kringloop Groesbeek 1 jaar en dit willen de initiatiefnemers niet zomaar voorbij laten gaan.

Deze dag zal DJ Mark zijn muziek ten gehore brengen en ook het duo Teetje (Theo Gerrits) en Meetje komen zingen. Daarnaast is er het hele weekend een gezellige ruimte om even bij te praten en voor de kinderen is er een springkussen.

De opbrengst van de kringloop komt geheel ten goede aan goede doelen binnen Groesbeek. Zo wordt onder andere de voedselbank wekelijks voorzien van verse groente en fruit. In augustus mocht het Kindervakantie werk (KVW) een mooie cheque van 2500 euro in ontvangst nemen.

De succesvolle kringloop is iedere zaterdag geopend van 10:00 uur tot 16:00 uur en sinds kort ook op de laatste zondag van de maand van 12:00 uur tot 16:00 uur. Door deze activiteiten is er zaterdag 28 september vanzelfsprekend geen inname van spullen.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 september, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 8 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter.

WAT JE IN EEN GEWONE WINKEL NIET VINDT KOM JE TEGEN BIJ DE KRINGLOOP GROESBEEK.

blaag

allemaal mooi en leuk
ik zou toch eerder geneigd zijn om op zoek te gaan naar een nieuwe ruimte!
de bestaande locatie wordt volgens mij gesloopt voor 1 jan.2014
kom gemeente zoek ook eens mee dit hoeft niet zo veel te kosten.

de nachtboswachter.

ZOU de school aan de molenweg meschien een idee zijn daar zitten nu van die figuren in van antikraak.dan kunnen die verkassen naar de sloopwijk stekkenberg.en ruimte genoeg voor de kringloop.BLAAG kan de gemeente gelijk aan het werk zonder tussen komst van sjaakie.

karin

de gemeente heeft de morele plicht mee te helpen om te zoeken naar een nieuwe locatie. zoiets moois als de kringloop mag niet verloren gaan. voor mensen die weinig kunnen besteden, mensen die weinig willen besteden en mensen die willen dat hun oude spullen nog een tweede, of derde, leven krijgen.

ik vind het heerlijk om regelmatig even rond te struinen en kom meestal wel met iets naar buiten al is het maar een boek!

stom

Kringloop proficiat ga zo door 🙂

Kruimeltje

Er staan nog wat kippenschuren leeg. Mooie plek voor een kringloop. Ruimte genoeg en het voorkomt dat er plofkippen komen. Twee vliegen in een klap.

Oma van Magriet Engelsma

De kringloop mag niet verdwijnen

de nachtboswachter.

kruimeltje daar sla je de spijker op zijn kop.hans hoe denk jij er over.en oma heeft ook gelijk maar ja de gemeente kan ook best de handen uit de mouwen steken.

wpDiscuz