Muzikaal programma Burendag Het Groeske bekend

Vrijdagmiddag 20 september om vier uur start de Burendag rond park het Groeske. Aan de kant van de Adelbrecht-Windekindschool komt een klein podium en Groesbeekse artiesten treden er belangeloos op voor wijkbewoners en kinderen. Inmiddels is het muzikale programma bekend.

Vanaf vier uur is DJ Mark paraat om te zorgen voor een doorlopende muzikale omlijsting van het burendagfeestje. Hemmy Hermsen start rond kwart over vier met zang. Hij begeleidt zichzelf op keyboard. Rond zes uur zingt Tamara Kerkhof een aantal liedjes, om half zeven gevolgd door een optreden van Maple Leave, een coverband van Pluryn/de Groesbeekse Tehuizen o.l.v. John Reintjes.

Vanaf ongeveer kwart over zeven volgt een gemengd muziekprogramma van een groep muzikanten, zangers en zangeressen met optredens van Leo Wijnhoven (trompet), Helen Liebers (zang), Huub Arents (zang), Theo van Blitz (zang), Meta van Doorn (zang) en het zangduo Teetje en Meetje.

Behalve te genieten van muziek is er veel meer te doen op 20 september voor kinderen en volwassenen. Ook is er vanaf 18 uur is er ook een kleine barbecue i.s.m. Boy Stappershoef.

Voor meer informatie zie: www.buurtparkgroeske.nl

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 september, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter.

MESCHIEN dat de kels leo de kraay en bernadette wim eykhout en al die anderen. zich ook nog kunnen aanmelden.en als het weer ook mee zit. kan het niet stuk.

Akkie68

Wij zijn erbij! Gezellig!

de nachtboswachter

IK wens jullie een fijne dag het weer is redelijk goed meschien dat de zon er ook nog door komt

wpDiscuz