Training weerbaarheid voor vrouwen in Groesbeek

MEE Gelderse Poort organiseert in Groesbeek een weerbaarheidstraining voor vrouwen vanaf 17 jaar.

Weerbaardheidstraining_Gelderse_Poort_DG1
Weerbaarheidstraining. Rechtenvrije foto.

De deelnemers komen vanaf 1 oktober acht middagen van 15.30 tot 17.30 uur bij elkaar in de gymzaal van het Montessori College. Daar oefenen ze onder begeleiding van ervaren trainers met het herkennen en aangeven van grenzen.. Er wordt aandacht besteed aan houding, stemgebruik en lichaamstaal.

Inhoud van de training

Soms is het lastig om goed voor jezelf op te komen. Bijvoorbeeld als iemand je overhaalt om iets te doen wat je niet wilt, zoals geld uitlenen of meegaan naar een feestje. Misschien voel je je ook wel eens onveilig op straat. In de weerbaarheidstraining van MEE Gelderse Poort wordt geoefend met praktijksituaties, zoals iemand aanspreken of langs een groep lopen. Belangrijke vragen zijn hierbij: hoe kijk je naar jezelf, hoe zien anderen jou en hoe kom je sterk en krachtig over? In acht bijeenkomsten leer jij je mentaal en fysiek sterker voelen en je grenzen aangeven. Ook leer je enkele zelfverdedigingstechnieken toe te passen. De training wordt verzorgd door Willemien Martens en Rianne Schippers van MEE Gelderse Poort.

Wanneer en waar

Dinsdag 1, 8, 22 en 29 oktober en 5, 12, 19 en 26 november van 15.30 uur tot 17.30 uur in de gymzaal van het Montessori College, Spoorlaan 16, 6562 AM Groesbeek.

Informatie en aanmelden

Via www.meegeldersepoort.nl of de Servicedesk via telefoonnummer: 088-6330000.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 september, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 8 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter.

MESCHIEN OOK IETS VOOR OMA.

Wie heeft er nu tijd op dinsdagsmiddag?

Daar kruipt toch geen man op ?

de nachtboswachter

JAN begrijp je het wel.denk dat je op de verkeerde site zit.

ikke

Goed initiatief. Tijdstip wellicht niet echt praktisch.

de nachtboswachter

IK denk dat er veel belangstelling voor is.maar om die tijd komen de kinderen uit school en men is meestal met het eten bezig.

Erg me kapot aan dat meschien
Het is misschien,komt zo dom over,dat meschien

karin

wat leuk! maar een erg onpraktische tijd. idd voor mensen met schoolgaande kinderen en voor mensen als ik die fulltime werken

wpDiscuz