Nillesen Installaties steunt onderzoek naar kanker

Nillesen Installaties heeft ervoor gekozen om het onderzoek naar de ziekte kanker te ondersteunen. Het bedrijf is namelijk zakenvriend geworden van het Radboud Oncologie Fonds.

Het Radboud Oncologie Fonds zorgt ervoor dat talentvolle onderzoekers van het UMC St Radboud meer baanbrekend onderzoek kunnen doen en daardoor betere zorg en nieuwe behandelingen op het gebied van kanker mogelijk maken.

Nillesen Installaties deelt de toekomstvisie van vele mensen in de wereld: dat we geen naasten meer verliezen aan kanker. “Wij zijn er trots op dat er in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen steun geboden kan worden om het onderzoek naar kanker te bevorderen”, aldus het installatiebedrijf.

Voor meer informatie kan er gekeken worden op www.radboudoncologiefonds.nl.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 september, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
www.hanspeters.eu

Heel goed van de firma Nillesen. Je hoort in Groesbeek te vaak dat er mensen lijden zijn aan deze vreselijke ziekte. Ik heb ook geprobeerd er wat aan te doen, maar medewerking vanuit de gemeente is ver te zoeken. Beloften worden niet of door een stage medewerker nagekomen. Wat mij betreft word er gezocht naar overeenkomsten die in welke wijk voorkomen. Zodat er mogelijk (hoop ik vanuit de grond van mijn hart)een oorzaak gevonden kan worden.

de nachtboswachter

MOOI initiatief van NILLESEN INSTALLATIES BEDRIJF GROESBEEK

Oma van Magriet Engelsma

Ok moi.

blaag

dat is top om te horen
maar ik hoop alleen dat de donaties goed besteed worden,
anders ben ik weer bang voor het betere graaiwerk van de hoge heren manegers en bestuurders.

Anonieme

Goed initiatief!!

wpDiscuz