Informatieve bijeenkomst over kinderkwaaltjes

Op donderdag 10 oktober heeft er om 20:00 uur in het gezondheidscentrum bij Apotheek Groesbeek een informatieve bijeenkomst over kinderkwaaltjes plaats.

Onderwerpen die aan bod komen tijdens de bijeenkomst hebben te maken met kinderkwaaltjes waar kinderen spelenderwijs mee in aanraking kunnen komen. Zoals bijvoorbeeld hoofdluis of krentenbaard bij het spelen op peuterspeelzaal of school. Maar denk ook aan het voorkomen, of hoe om te gaan met een teek, opgelopen door spelen in bijvoorbeeld het Groesbeekse avonturenbos.

Deze en andere kinderkwaaltjes zullen deze avond aan bod komen. Ouders en verzorgers van kinderen tot en met 12 jaar zijn van harte uitgenodigd deze bijeenkomst kosteloos bij te wonen. Vooraf opgeven is ook mogelijk. Dit kan door te mailen naar [email protected].

Deze avond is onderdeel van de “week van de opvoeding” georganiseerd door het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Groesbeek-Millingen aan de Rijn. De week van de opvoeding heeft dit jaar het thema “spelenderwijs”.

Men kan vanaf 19:45 uur terecht bij het gezondheidscentrum. De avond begint om 20:00 uur.

Apotheek Groesbeek (Gezondheidscentrum Groesbeek)
Op de Paap 2
6562 AL Groesbeek

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 oktober, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de.nachtboswachter.

KINDERKWAALTJES zijn de wereld nog niet uit.eind november ook geen teken meer.maar toch altijd op passen.trouwens Staatsbosbeheer kan dit ook aangeven op de borden in het AVONTURENBOS heel belangrijk.

wpDiscuz