Modeflitsen op het plein

Dit weekend tijdens de Wijnfeesten in Groesbeek, zal Modehoek Fashion & More uitpakken in samenwerking met H&B Studio Marc en Dance Centre E-line Pro.

Zaterdagmiddag 28 september zijn er drie metamorfoses gepresenteerd door een stylist van een bekend televisieprogramma. Zes dames die hebben gewonnen via Facebook worden deze dag compleet gerestyled en volledig in de watten gelegd. Te zien om 13:30, 14:30 en 15:30 uur op het Dorpsplein in Groesbeek.

Zondagmiddag 29 september wordt het Verwenplein opgeleukt met vrolijke Modeflitsen. Om 13:00, 14:00, 15:00 en 16:00 uur tonen volledig gestylde modellen de leukste damesmode trends en de fraaiste looks voor dit najaar. De sessies vinden plaats op het plein voor de modewinkel.

Verschillende choreografische danssessies vermaken de bezoekers en in 15 minuten wordt je modieus bijgekletst door Inge, die zoals ieder jaar de presentatie in handen heeft. Het belooft wederom een spektakelshow te worden voor jong tot ouder.

Kom je ook? Er is in Groesbeek heel veel te beleven. Naast de Wijnmarkt, het Verwenplein is er dit jaar ook een Place du Tertre met schilderkunstenaars. Het centrum bruist, er zijn genoeg versnaperingen en er is vooral veel gezelligheid.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nlZowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 27 september, 2013 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Modeflitsen op het plein

Reageren is niet toegestaan.