Eric Meijers in “De Tafel van Twee”

Komende zondag is er weer een aflevering van het live-praatprogramma van Omroep Groesbeek, de Tafel van Twee. Een programma dat zich laat leiden door de actuele gebeurtenissen.

De definitieve invulling van het programma is er daarom nog niet. Wel is al bekend dat de belangen van Groesbeek via de politiek aan de orde komen. Het is namelijk zo dat drie Groesbeekse politieke partijen het woord Groesbeek in zich dragen. Is dat merkbaar vanaf 2015? In de uitzending wordt gesproken met vertegenwoordigers van Sociaal Groesbeek, de Groesbeekse volkspartij (de enige partij die zich al aansluit bij vergelijkbare partijen in Millingen en Ubbergen) en VOLG (de G staat ook voor Groesbeek).

Ook aandacht voor de heemkundekring Groesbeek die dit najaar 40 jaar bestaat. Bram den Boer en Gerrie Driessen zijn de woordvoerders. CDA- voorman Jan Poelen spreekt op persoonlijke titel een column uit. En de a-capella zanggroep Pentium zorgt voor de muzikale omlijsting. Eric Meijers, jarenlang trainer van Achilles ’29, is te gast en praat over het ontslag bij Helmond Sport.

Presentatie Gerrie Janssen en John Peters. U bent welkom in de Mallemolen op zondag 6 oktober van 11.00 uur tot 13.00 uur.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 september, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 9 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
ene bruukse

Eic Meijers terug bij achilles???? kent de club van haver tot Gort lijkt me niet verkeerd.

Ei -Kel

Eric kan niet terug naar Achilles,
Gesthuysen twee jarig contract

de.nachtboswachter.

JAMMER

luuk

wel erg kort door de bocht ene bruukse.laat gesthuysen maar zijn werk doen.wij hebben vertrouwen in de trainer.hij kan ook niet binnen een paar wedstrijden alles op de rails hebben.maar het komt er wel aan.

Fluts

Eric de held van de Heikant! Ooit komt hij terug en maakt Achilles’29 kampioen van Nederland!

Piet

Als de gemeentenaam Groesbeek wordt dan kan de G in de partijnaam gewoon zo blijven.

de.nachtboswachter.

DE GVP DOET ZIJN NAAM GEEN EER AAN.PIET

www.hanspeters.eu

Ik ben er ook zondag ik ben benieuwd naar de uitleg van GVP/C’90/GJS.

Kruimeltje

Schandalig dat de GVP de G van Groesbeek nog in haar naam heeft staan.
Welk volk vertegenwoordigen zij?
Om wille van een zetel de belangen van Groesbeek verkwanselen, hoe geloofwaardig ben je dan nog?

wpDiscuz