Kaartverkoop ‘Lekker Lache in Groesbeek’ gestart

Zaterdag 2 november wordt het weer lachen in Groesbeek. Het lachwekkende programma ‘Lekker Lache in Groesbeek’ staat weer op de agenda van Zaal Wilhelmina aan de Pompweg 2 in Groesbeek.

Lekker_Lache_Groesbeek_2013
Lekker Lache in Groesbeek. Rechtenvrije foto.

De meest spraakmakende tonpraters zullen de avond weer opluisteren met hun humorvolle creaties. Berry Knapen is één van de absolute toppers van de avond. Recordhouder met 6 titels van Brabantse kampioen, en winnaar van vele, bijna alle andere prijzen. Na zijn buuts ‘d’n ouwe van Deurse’ en ‘Prins Willem Alexander’ vroeg iedereen zich af op hij dat niveau kon evenaren. Met zijn nieuwe act als ‘Ambtenaar van de burgelijke stand’ overtrof hij zichzelf.

Uit Groesbeek staat Rob van Elst op het programma. Momenteel weer erg spraakmakend en succesvol met zijn ervaringen als gynaecoloog.Nieuw op het Groesbeekse toneel is Wichard De Benis, bekend van zijn fijne woordspelingen. Ook nieuw is Dirk Kouwenberg uit Rosmalen. Hij heeft met ‘Piraten DJ Ron’ een prachtig verhaal over zijn ervaringen. Naar zijn programma luisteren vele werkelozen, ja die mensen blijven er voor thuis!

Weer terug op het Groesbeekse podium is Kitty Goverde, jawel, een vrouw op het podium! Ook dit jaar is weer aanwezig Rob Scheepers (foto) bekend van Tattoo Tonnie en Jimmy Calypso de kermis exploitant. Niet van de woordspelingen, maar meer van recht voor zijn raap. Fantastische verhalen met altijd een verrassende wending, waardoor hij je hilarisch op een verkeerd been weet te zetten. Hij houdt van interactie met het publiek. Mensen op de voorste rijen zijn bij deze weer gewaarschuwd.

De kaartverkoop is al gestart en kaarten zijn verkrijgbaar voor € 12,50 bij het VVV kantoor in Groesbeek aan het Dorpsplein. Voor meer informatie kijk op www.zaalwilhelmina.nl of neem contact op met Hans Verhoeven via 024-3978482.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 oktober, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de.nachtboswachter.

LEUK.

horst

Wat een buitengewoon interessante opmerking weer van die boswachter….

Handy

Ik zeg doen……!!!!

stekkenberger

horst die reacties van jou gaan alleen maar over de nachtboswachter,dus zo buitengewoon interessant ben jij ook niet.

Oma van Magriet Engelsma

Eens met horst.

wpDiscuz