5 jaar Kwiek Groesbeek

De seniorensportvereniging Kwiek Groesbeek bestaat dit jaar vijf jaar. Kwiek is in deze vijf jaar uitgegroeid tot een bloeiende vereniging met bijna 400 enthousiaste leden. Het bestuur en de leden van de vereniging willen dit feit dan ook niet ongemerkt voorbij laten gaan.

KwiekGroesbeek_DG1

Er is een lustrumprogramma ontwikkeld met diverse activiteiten, niet alleen voor de leden, maar ook voor andere belangstellenden. De deelname aan de activiteiten is gratis. Hier volgt de eerste voorlopige informatie over het programma, dat mede door de Rabobank Groesbeek-Millingen aan de Rijn wordt ondersteund.

Donderdag 24 oktober 2013
Een netwerkbijeenkomst waarin door prof. Marcel Olde Rikkert, hoogleraar geriatrie een het UMC van de Radboud Universiteit te Nijmegen, een lezing wordt gegeven. De titel van de lezing luidt: “Actief ouder worden, hoe doe je dat?”. Actief blijven is niet alleen goed voor de lichamelijke gezondheid en de motoriek, maar ook voor het geheugen, het zelfvertrouwen en het gemoed.

Zaterdag 26 oktober 2013
Vijf mooie wandeltochten van 5 tot 18 kilometer door de prachtige omgeving van Groesbeek onder leiding van wandelbegeleiders van KWIEK Groesbeek. Onderweg worden allerlei bijzonderheden verteld. Met of zonder poles, u bent van harte welkom. Neem buren, vrienden of bekenden mee.

Zaterdag 2 november 2013
Gratis fittest voor senioren (50-plussers) tussen 10 en 15 uur in de gymzaal van de Montessorischool, Spoorlaan 16, Groesbeek. Gemeten worden o.a. bloeddruk, lengte, gewicht BMI, conditie, valkans en reactievermogen. De test duurt ca. anderhalf uur. Ook zijn er diverse stands in de gymzaal.

In november worden ook fietstochten georganiseerd. Op dit moment is nog niet bekend op welke dag en/of tijd. Zodra dit bekend is, wordt het op de website geplaatst. De activiteiten worden op 23 november afgesloten met een feestmiddag/avond voor de leden in de Mallemolen.

Voor de netwerkbijeenkomst, de wandelingen en voor de fittest dient u zich wel even aan te melden via [email protected] of telefonisch 024-3971361 bij mevr. Grutters.

Op de website www.kwiekgroesbeek.nl vindt u onder het kopje agenda meer informatie over de activiteiten.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 5 oktober, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

VOOR elk wat wils zeer goed voor ouderen om met iets te beginnen.succes

wpDiscuz