Open Coffee MUG met “Coffee Bonus”

Vrijdag 11 oktober a.s. is het de 2e vrijdag van de maand. En dat betekent weer gratis, gezellig en informeel netwerken met ondernemende mensen tijdens de Open Coffee MUG.

Open Coffee MUG wordt gehouden van 09:00 uur tot 11:00 uur in het Kulturhus in Beek. Kijk voor meer info op: www.opencoffeemug.nl

Coffee Bonus

De organisatie heeft het idee omarmt om regelmatig een Coffee Bonus te houden. Onder het motto: ‘nu we er toch zijn’ geven José Peters en Mario Derksen gewillige ondernemers een zogenaamde Coffee Bonus. Dit doen zij in het Kulturhus, aansluitend op de Open Coffee MUG.

Met een groep van maximaal 10 personen (vol = vol) wordt telkens een ander onderwerp centraal gesteld. In dialoog met de aanwezigen wordt in elkaars ‘keuken’ gekeken. Hierdoor leer je niet alleen van je eigen maar ook van andermans ervaringen.

De Coffee Bonus vindt plaats van 11.00 -12.00 uur, inclusief een verzorgde lunch. Het thema dit keer is “Hoe presenteer ik mijn bedrijf”. De kosten hiervoor bedragen € 10,00. Zie de blog op www.coffeebonus.nl voor een verslag van deze Bonus in Wijchen. Deelnemers kunnen zich opdie website ook aanmelden.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 5 oktober, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

VOOR de prijs hoef je het niet te laten.vraag is het ook aftrekbaar bij onze belastingdienst.

wpDiscuz