Koffie mèt… de WMO-consulente

Op maandagmiddag 21 oktober 2013 om 14.00 uur kunt u een kopje koffie komen drinken met een WMO-consulente. De WMO-consulente is iemand die werkt vanuit het WMO-loket in het gemeentehuis. Zij neemt allerlei vragen in behandeling en bekijkt met u de mogelijkheden voor zorg vanuit de gemeente.

Als mantelzorger sta je voor een taak die je overkomt. Dat is niet altijd gemakkelijk, op de eerste plaats omdat je iemand niet in de steek wilt laten. Je wordt meestal onverwacht mantelzorger, omdat de nabije persoon wat overkomt met ziekte of een beperking. Het lijkt vanzelfsprekend om dan zorg te verlenen. Het is als mantelzorger fijn om dan ook op de hoogte gehouden te worden.

Er zijn onder mantelzorgers vragen over de zorg en voorzieningen die de gemeente Groesbeek geeft. Hoe kunt u zorg aanvragen bij het gemeentehuis en om voor welk soort zorgvragen kunt u terecht? Gaat er echt zoveel veranderen in de komende jaren en waarom dan? Zo zijn er nog veel meer vragen te bedenken. Dit soort vragen kunt u stellen in dit koffieuurtje. U kunt ook gewoon komen luisteren! Na deze bijeenkomst bent u meer voorbereid, mocht u te maken krijgen met iemand die een beroep doet op de gemeente Groesbeek.

Wilt u een kopje koffie komen drinken met de WMO-consulente? We zien u graag op maandagmiddag 21 oktober, om 14.00u in het café van de Mallemolen, Kloosterstraat 11 te Groesbeek. De toegang en het kopje koffie zijn gratis. Het koffieuurtje is om 15.00u afgelopen.

Koffie mèt… is een initiatief van steunpunt mantelzorg Groesbeek en wordt maandelijks georganiseerd met steeds wisselende gasten.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 oktober, 2013 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Koffie mèt… de WMO-consulente

Reageren is niet toegestaan.