Geslaagde eerste ouder-kind coopertest

In het kader van de week van de opvoeding 2013 heeft op 6 oktober de 1e Ouder-Kind Coopertest plaats gevonden.


De coopertest gaat van start.

Op initiatief van de Kidsclub van Achilles’29 en Let’s Go Hardloopbegeleiding konden kinderen uit Groesbeek de sportieve strijd met hun ouders aangaan op het nieuwe cooperpad nabij ’t Zwaantje.

Om 10.30 werd onder leiding van Léon Nillessen van Let’s Go en STORM (mascotte van Achilles’29, red.) begonnen aan de warming-up. Na het inlopen werden alle spieren nog even los gemaakt met enkele rek- en strek oefeningen.

Daarna was het tijd voor de echte test. Na het startschot van STORM kon iedereen beginnen aan het parcours waarbij het de bedoeling was om binnen twaalf minuten zoveel mogelijk meters af te leggen. Alle kinderen en ouders deden hun best en de resultaten na twaalf minuten mochten er dan ook zijn!

Als beloning ontvingen de deelnemers uit handen van STORM een heuse oorkonde met daarop hun naam en gelopen afstand. Onder het genot van een glaasje drinken en wat te snoepen werd er tot slot bij ’t Zwaantje nog even gezellig nagepraat.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl, Website Achilles ’29

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 oktober, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

GOED initiaties succes vooral als ouders het voorbeeld geven

Abel

Goede en leuke actie!

De Kuier

En boswachtertje, geen moeilijke woorden gebruiken als het ook makkelijk kan.[positief bedoeld overigens]

Kees

Beetje minachtend van Kuiertje, wie denkt hij of zij wel dat hij of zij is?

wpDiscuz