Queen-tribute band in Cardo Theater

World’s best tribute band! Het fenomeen tribute band is nog steeds in opkomst. Ook Cardo Theater heeft al veel look- en sing alikes van grote artiesten op het podium gehad. Op donderdag 17 oktober komt de tribute band Killer Queen naar het Cardo Theater.

Killer_Queen_Tribute_Cardo_DG1
Killer Queen. Rechtenvrije foto.

Killer Queen

Queen-tribute band Killer Queen, afkomstig uit Engeland, is uniek in zijn soort en sleepte al meerdere prijzen in de wacht. Killer Queen bestaat inmiddels al twintig jaar. De eerste optredens waren op de Londen University, waar twintig jaar daarvoor hun voorbeeld Queen eveneens voor het eerst optrad. De populariteit van Killer Queen groeide zo snel dat zij als eerste tribute band een show mochten geven op West End in het London’s Strand Theatre.

Maar ook buiten de UK groeide de reputatie van Killer Queen. De band ging toeren door heel Europa en na een toer door Rusland en Europa kreeg de band uit handen van Madness zanger Suggs de award uitgereikt voor World’s Best Tribute Band. In Nederland stond de band met de muziek van hun helden die generaties nog steeds boeit en inspireert, maar liefst drie keer achter elkaar in Ahoy en in Zweden werd een optreden van Killer Queen uitgeroepen tot het beste concert van het jaar!

Laat je overtuigen van de klasse van Killer Queen. Zanger Patrick Myers ziet er niet alleen uit als Freddy Mercury en zingt als Freddy Mercury; hij is Freddy Mercury. Voor Queen-fans een niet te missen spektakel.

Info

Wie: Killer Queen
Waar: Pluryn, Cardo Theater op het terrein van Werkenrode: Nijmeegsebaan 9, 6561 KE Groesbeek
Wanneer: donderdag 17 oktober 2013
Aanvang: 20.30 uur uur, zaal open vanaf 20.00 uur
Kaarten : € 17,50
Voorstelling: Staconcert

Kaartverkoop

De toegangskaarten voor de voorstellingen zijn online te bestellen via www.cardotheater.nl en verkrijgbaar bij alle Primera vestigingen in Nederland. Voor algemene informatie over Cardo Theater, informatie over de kaartverkoop en de beschikbaarheid van kaartjes kunt u kijken op eerder genoemde website. U kunt ook contact opnemen met de Cardo infolijn: 088 779 20 94

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 oktober, 2013 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Queen-tribute band in Cardo Theater

Reageren is niet toegestaan.