Wijziging ophalen GFT-afval

De afgelopen maanden is uw GFT-afval elke week opgehaald. In week 43 (vanaf maandag 21 oktober) wordt voor de laatste keer zowel het restafval als het GFT-afval opgehaald.

In week 44 wordt alleen GFT-afval opgehaald. Daarna gaan we weer terug naar het normale schema van huisvuil ophalen waarbij in de oneven weken de blauwe restafvalzakken worden opgehaald en in de even weken de GFT-containers worden geleegd.

Dus in week 44 worden alleen de GFT-containers geleegd, de week daarop (week 45) worden alleen de blauwe restafvalzakken opgehaald enzovoort. Raadpleegt u ook uw afvalkalender of het afvalinformatienummer: 024-3716000.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: Gemeente Groesbeek

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 oktober, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 9 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

GROESBEEK neem een voorbeeld aan de gemeenten nijmegen daar is alles beter geregeld de tariefzakken zijn ook goedkoper en mensen kunnen er met alles terecht vaak ook nog gratis.

Hans

Willie hou op

de nachtboswachter

KLOPT WEL

Oma van Magriet Engelsma

Helemaal eens met Hans.

Jeuh

Alles beter… ga eens een gratis parkeerplaats zoeken dan.

knilles

@ Nachtboswachter: op naar Nijmegen !

nachtboswachter

KNILLES zo kan het in groesbeek toch ook zijn JEUH neem aan in groesbeek nog wel.bij Staatsbosbeheer kost het elk jaar veel geld omdat men veel in het bos stort.ze zeggen daar ook in groesbeek is het wel duur

horst

Wanneer houdt die nachtboswachter nou eens op met zijn stomme en onnozele gewauwel?

horst

Die ene die het er niet mee eens is met mijn opmerking, zal wel van hem zelf zijn. Gelukkig. Want dan zien we ook geen spellingfouten. Sjonge…. Een kind van groep 7 van de basisschool zou het hem nog kunnen verbeteren.

wpDiscuz