Niels Rikken 4de bij Wereldkampioenschap auto spuiten

Niels Rikken heeft de 4de prijs op het Wereldkampioenschap auto spuiten binnengehaald.

De deelnemers werden beoordeeld op het juiste gebruik van de nieuwste en meest efficiënte technieken in autospuiten, het uitvoeren van diverse kleuropdrachten en het correct gebruik van materialen. Op alle onderdelen kunnen punten behaald worden, waarna Mark Gutjahr, hoofd van ‘Design Europe’ bij BASF, een extra kleuropdracht beoordeelde.

Rikken stak met kop en schouders boven de andere spuiters uit met het best geleverde spuitwerk. Helaas bleken anderen een betere overall score gehaald te hebben. Eenmaal terug in Nederland en weer aan het werk bij Adco Autoschadeherstelbedrijf en Glasservice in Groesbeek stromen de reacties binnen “De manager van RM Nederland belde zelfs persoonlijk op om mij te feliciteren met het behaalde succes”, aldus Rikken.

“Het is een hartstikke mooie ervaring geweest waar ik veel van heb geleerd. En ik heb natuurlijk veel mensen leren kennen en ben veel opgetrokken met de andere deelnemers aan het kampioenschap. Wie weet biedt dat in de toekomst nog mogelijkheden”.

Deelname aan het Nederlandse Kampioenschap, waar Rikken eerste werd, en het Wereldkampioenschap is helaas eenmalig. Echter, Rikken mag bij het volgend Nederlands Kampioenschap deelnemen in de jury.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 oktober, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 11 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Held!

de nachtboswachter

NIELS VAN HARTEN DAAR KUN JE MEE THUIS KOMEN PROFICIAT.

De Kuier

PROFICIAT. GOED GESPOTEN, NIELS.

willie

topprestatie Niels proficiat.

stekkenberger

Heel ons dorp is trots op jou jochie ,je hebt een topprestatie geleverd.

Wil Thijssen

Prachtig resultaat Niels, als spuiter de beste.Van harte proficiat.

Wil Thijssen

Wij zijn hartstikke trots op jou Niels, Opa en Oma.

bianca

Knap van de Niels van harte gefeliciteerd!!!!

treffers 2

klasse niels. en weer zet je groesbeek op de kaart.

Vanuit Mill

Niels, van harte gefeliciteerd met deze top prestatie. goed gedaan joh. Véél succes in je verdere toekomst, jij komt er wel dat heb je bewezen, maar dat je goed was dat wisten we al. SUPER gedaan.

dieter

grinst stekkenberger

wpDiscuz