De Groesbeekse Muziekzondag 2013

Zondag 20 oktober vindt de Groesbeekse Muziekzondag weer plaats. Dit jaarlijkse festival is een samenwerking tussen de Café-Bar De Comm, Café Ut Huu-ske, Muziekcafé Jamm-inn en OJC Maddogs in Groesbeek. Op deze dag spelen 8 bands verdeeld over de locaties, de entrée is gratis.

GroesbeekseMuziekzondag2010

Café-Bar De Comm

In De Comm spelen 3 bands. Van Trien is een stevige rockband met een breed en verassend repertoire. Deze Groesbeekse band bestaat uit ervaren muzikanten, die actief zijn of waren in onder andere Freaks en Point Blue. Van Trien zal op 20 oktober haar eerste optreden geven. The Naked Sweat Drips is een talentvolle band uit Boxmeer. Met hun combinatie van blues, rock’n’roll, hardrock, stoner en alternative wonnen ze de laatste edities van de Roos van Nijmegen en Comm On Stage. Fake ID opent de dag in De Comm. Deze Nijmeegse band wil met hun combinatie van reggae, ska en punk zo veel mogelijk energie en goede vibes de wereld in pompen.

OJC Maddogs

Ook in OJC Maddogs spelen 3 bands. Remove Before Flight speelt een combinatie van blues en (classic) rock, compleet met hammond, opzwepende drums, en strakke gitaarsolo’s en baslijnen. Het talent van deze band is in de voorgaande jaren al bewezen: in 2012 wonnen ze Comm On Stage en tevens waren ze support voor Band of Friends (met Gerry McAvoy en Ted McKenna, ex-Rory Gallagher). Claus uit Arnhem valt moeilijk te vergelijken met andere bands. Energie, afwisseling, drukte en een verbaasde melodische noot. Korte krachtige nummers met maximale dynamiek, dat is waar deze drie heren garant voor staan. Opener in OJC Maddogs is het uit Millingen afkomstige The Jekyll Island Corp., die zich willen onderscheiden van de meeste coverbands door de wat minder bekende maar zeker zo interessante nummers van uiteenlopende rockbands te spelen.

Café Ut Huu-ske

In Ut Huu-ske speelt Mr. Orange drie sets van een uur. Deze band uit Nijmegen is erg veelzijdig. De ervaren muzikanten spelen moderne hits en all time classics. Het repertoire van deze coverband bestaat uit bekende en minder bekende hits, die zonder een seconde stilte voorbij razen. Van Fleetwood Mac tot Anouk, van The Who tot Katy Perry. Alles passeert de revue.

Muziekcafé Jamm-inn

Ook in Jamm-inn één band die drie sets van een uur speelt. Het Nijmeegse R.A.W.K. is een jonge coverband die nummers speelt van Golden Earring, Red Hot Chilli Peppers, Volbeat, Nirvana, en vele anderen. In 2012 deden ze mee aan Comm On Stage, hier werd het bezoekersrecord verbroken: maar liefst 220 fans wilden dit optreden meemaken.

De eerste bands beginnen om 15.00 uur in Café-Bar de Comm en OJC Maddogs. Daarna spelen er telkens twee bands een set van één uur. Meer informatie, alle tijden en adressen zijn te vinden op www.muziekzondag.nl en in de folder die hieronder staat:

Folder_Groesbeekse_Muziekzondag_2013_DG1
Folder met informatie over de Groesbeekse Muziekzondag. Klik op het plaatje voor een groter formaat!

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 oktober, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

LEUK mogen de dranken dan ook omlaag dan blijft het voor iedereen leuk de muziek zondag.

nachtboswachter

LEUK EN OOK NIET DUUR EN MOOIEN MUZIEK GEZELLIG

wpDiscuz