[Foto’s] Nieuw Rabobank-kantoor aan de Dorpsstraat

De Groesbekers hebben de afgelopen maanden tegen een bouwhek aan gekeken rondom het nieuwe kantoor aan de Dorpsstraat 19. De verbouw is nu achter de rug, de laatste puntjes worden de komende dagen op de “i” gezet.


Het zicht vanuit het oude kantoor. Foto en rechten: Piet Spanjers/DeGroesbeek.nl

Op 15 oktober is Rabobank Groesbeek-Millingen aan de Rijn voor klanten geopend en kunt u zelf zien hoe het nieuwe kantoor aan Dorpsstraat 19 is geworden. Het oude kantoor aan de Dorpsstraat 28 is vanaf 14 oktober gesloten.

Ontmoetingsplek

Het nieuwe kantoor is volledig ingericht conform het nieuwe bankieren. Want we merken dat onze klanten hun bankzaken steeds vaker via internet of telefonisch doen. Een bezoekje aan een bankkantoor komt daardoor steeds minder vaak voor. Het bestellen van geld, het checken van je saldo of het aanpassen van je autoverzekering regel je snel en gemakkelijk zelf online of via je mobiel. Onze dienstverlening verlegt zich daarom langzaam maar zeker naar het begeleiden van mensen bij het online regelen van hun bankzaken. Dat geldt ook voor het nieuwe Rabobank kantoor aan de Dorpsstraat 19 in Groesbeek. Daar bieden Rabobank adviseurs ondersteuning bij het nieuwe bankieren. In de ontvangstruimte van de nieuwe Rabobank kunnen klanten zelf met behulp van daarvoor aanwezige computers en tablets online hun bankzaken regelen. Voor vragen en een persoonlijk advies zijn adviseurs aanwezig. Het nieuwe kantoor wordt daarom veel meer een ontmoetingsplek om de mogelijkheden van virtuele dienstverlening te ontdekken.

Hulp op maat

Inmiddels bankiert zestig tot zeventig procent van de Nederlandse bevolking digitaal. Toch realiseert de bank zich ook dat er mensen zijn die het lastig vinden de overstap naar online bankieren te maken. Voor iederéén geldt: je kunt bij de Rabobank altijd rekenen op maatgerichte hulp. Uitgangspunt blijft dat klanten zelf kunnen kiezen voor de vorm van bankieren waarbij zij zich het prettigst voelen. Ook in het nieuwe Rabobank kantoor.

Welkom

Vanaf vandaag, 15 oktober, zijn klanten van harte welkom in het nieuwe Rabobank kantoor aan de Dorpsstraat 19 in Groesbeek. De adviseurs laten hen graag de mogelijkheden van online bankieren zien en ervaren.


Foto’s: Piet Spanjers.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: Rabo Groesbeek/Millingen aan de Rijn, DeGroesbeek.nlTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 oktober, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 21 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
pietjepuk

Hopelijk doet het geldstortapparaat het nu wel naar behoren

Dick

Rare Winkel

Lilian

Nieuwe Rabo gebouw ziet er heel mooi uit.
Vanmiddag rondleiding gehad.

Oliedom

In 1984 is het vorige pand op de buitenmuren na volledig herbouwd. Sindsdien is het pand nog twee keer grondig heringericht en verbouwd. Nu waren er weer plannen voor volledige nieuwbouw. Het gunstige van deze verhuizing is, dat er minder geld van rekeninghouders verkwist wordt. Het had echter een stuk soberder gemogen gezien de economische situatie. Of verwacht ik te veel als ik hoop dat n bank aanvoelt wat er in de echte wereld aan de hand is!?!?

nachtboswachter

VAN HARTE WELKOM geld dat ook voor overvallers

Weer een geweldige opmerking nachtboswachter, sjonge sjonge.

nachtboswachter

J WAT IS ER MIS MEE je moet er ook de humor van in zien en criminelen denken ook verder.

gruusbek

nachtboswachter wanneer kom jij eens met zinnige opmerkingen?
Ik vind de rabobank heel mooi geworden , vooral de gevel en de bestrating eromheen. enigste minpunt is denk ik de parkeergelegenheid als je even snel wilt pinnen, meestal zijn de parkeerplaatsen bij het vvv kantoor bezet, dus je moet de auto of op het marktterrein of op het oude kermisterrein neerzetten.

nachtboswachter

GRUUSBEK de parkeer vakken voor het vvv kantoor kan de rabobank meschien kopen en dan bordjes plaatsen alleen voor klanten van de rabobank dan kunnen die ambtenaren iets meer aan bewegen doen.let maar eens op er staan steeds de zelfde auto,s in die vakken.meschien die plek van de bushalten.het zijn toch doordachtige opmerkingen.nu ben jij weer aan zet.

blaag

zouden de gewone klanten nu wel welkom zijn als ze binnen lopen?
of worden ze ook nu weer de deur uitgekeken?

Oma van Magriet Engelsma

Geheel; eens met wat J zei.

randje - 16

nachtboswachter kun jij ook overdag,
in het bos blijven en er nooit meer uit komen.

Eekhoorn

Alsof een paar bordjes, mensen ervan weerhouden om daar dan te parkeren als ze niet naar de Rabobank gaan.

Er is daar plek zet om ff snel een auto neer te pleuren, dus zo zal het waarschijnlijk ook wel gaan. tenzij ze het hele plein auto vrij maken. Maar die kans schat ik klein in.

randje, dit is een heel goed idee. Als er maar geen wifi is.
Iedereen wordt toch gek van die stomme reacties.

willie

die Nachtboswachter is denk ik in groesbeek de man die het allerminste heeft uitgevreten in zijn leven, maar als je zijn reacties hier leest schei toch uit man.

Oma van Magriet Engelsma

Ik word ook moe van die man.
Erger nog is, dat hij ondanks zijn domme uitspraken. zich zelf
super vind.

ene bruukse

nogmaals laat de nachtboswachter toch heen doen maar het leuke ervan jullie trappen er telkens weer in wie is hier een beetje……

stekkenberger

geheel;eens met wat nachtboswachter zei.

Piet.

Tis toch hotstikke moi da ene Bruukse den inigste is die ene Stekkenbergse ,(de Nachtboswachter), dörhet.

henn

Waarom nog zo’n groot filiaal neerzetten als bijna iedereen online zaken regelt.
Beetje nutteloos die grote balzaal.

wpDiscuz