Hans Peters in “Dorpsplein”

Zondag 20 oktober is Hans Peters de centrale gast in het praatprogramma Het Dorpsplein. Peters is met de lokale partij Sociaal Groesbeek al geruime tijd actief (aanwezig) in de Groesbeekse samenleving en de politiek.

Hij is vaker bij de omroep de gast geweest – zeker ook bij de Tafel van Twee – nu echter staat Peters als persoon centraal en wordt er natuurlijk ook over de politiek gesproken. Maar wie weet komt de luisteraar te weten wat nog nooit bekend is geworden.

Het Dorpsplein en de Tafel van Twee zullen vanaf heden tot volgend jaar november (gemeenteraadsverkiezingen in die maand) uiteraard regelmatig aandacht besteden aan de lokale politiek, de burgerbelangen en de opmaat naar de nieuwe gemeente in januari 2015.

Luister zondag a.s. naar een gesprek tussen Hans Peters en John Peters van 13.00 uur tot 14.00 uur ( herhaling dezelfde dag van 18.00 uur tot 19.00 uur).

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 oktober, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 14 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Jannie

BEN BENIEUWD.

de nachtboswachter

LUISTER zeker JOHN hans laat je niet kisten

Kruimeltje

Dat wordt interessant. Een gesprek tussen twee personen waarvan er een wel spreekt maar niet kan luisteren en de ander wel kan luisteren maar niet kan praten.

Henk Peters

Hans, ik lees dat je bij de omroep komt, leuk. Als ik de kans heb om te luisteren dan zet ik het internet aan. 13:00 is een beetje vroeg voor hier.
Ik lees ook dat er altijd anderen mensen zijn die denken dat ze het beter weten.

Succes met de uitzending
Groetjes vanuit de anderen kant van de plas.

de nachtboswachter

HELEMAAL met henk eens de groeten ze krijgen hier ook al carnaval kriebels alaaf

www.hanspeters.eu

Henk aan de andere kant van de plas het programma wordt op 18 uur herhaald. Jannie ik ben zelf ook erg benieuwd, hoe of dat het programma loopt, we doen ons best.

Henk Peters

nachtboswachter, vorige week hebben we hier aan de caribische kust, carnaval gehad. heel anders als in het Keulen. Er doen weleens waar geen wagens aan mee, maar de vrollie lopen er mooi bij, zal het tropische weer wel doen.
Waarschijnlijk ook geen carnaval voor ons in Groesbeek, een keer een jaartje overslaan. Hans ik zag het, maar het is hier hollen of in de hangmat liggen, kunnen nog altijd naar progr.gemist luisteren.

Hasta luego!

de nachtboswachter

HANS en die vrollie mogen ook gezien worden daar.zie het wel eens op de televisie.hier bibberen ze meestal van de kou.HASTA LUEGO.

van ver af

wat kruimeltje zegd slaat natuurlijk rand nog band woon wel niet in groesbeek maar ken beide personen.en dit slaat niet op geen van beide.luister graag naar john al is het tafel voor twee of de sport zondags nooit gemerkt dat hij niet kon horen of praten. en hans zegd gewoon wat de mensen op straat denken of mag dat niet meerik wens ze beiden succes.

de nachtboswachter

VAN VER AF helemaal mee eens en hans succes.

Realist

Je hoeft het niet met Hans eens te zijn, maar je weet precies waar hij voor staat. Hij is eerlijk en draait en konkelt niet. Dat kan niet van elke politicus in Groesbeek gezegd worden.

de nachtboswachter

REALIST ZO DENK IK ER OOK OVER.

jeuh

Fijn om te weten.

de nachtboswachter

GOED gedaan hans alleen ook wel een beetje te prive en je gaf te veel punten in een bepaalde richting waar sociaal groesbeek stemmers net niet op zitten te wachten.maar was verder wel leuk.

wpDiscuz