Zevenheuvelenloop 2013 volgeboekt

Het maximum aantal individuele inschrijvers voor de 30e editie van de Scholten Awater Zevenheuvelenloop op 17 november 2013 is bereikt. Inschrijven voor individuele deelname is dan ook niet meer mogelijk, wel kan men nog meedoen aan de 5 of 10km van de Zevenheuvelennacht, op zaterdag 16 november.

Samen met de bedrijvenlopers gaat het totaal richting de 35.000 inschrijvers. Met dit aantal is de Scholten Awater Zevenheuvelenloop met afstand de grootste 15km wedstrijd ter wereld. Overigens kan men nog wel met een bedrijventeam meedoen aan deze jubileumeditie.

Zevenheuvelennacht

De organisatie heeft ter ere van de 30e editie ook op de avond voorafgaand aan de Scholten Awater Zevenheuvelenloop een bijzondere loop op stapel staan. Tijdens de Zevenheuvelennacht kunnen deelnemers kiezen voor 5 of 10 km hardlopen over een groot deel van het originele parcours, in het donker welteverstaan. Met speciale verlichting en op meerdere plaatsen langs het parcours muziek wordt het een sfeervolle, eenmalige variant van de Scholten Awater Zevenheuvelenloop. Inmiddels hebben zich al bijna 10.000 lopers ingeschreven.

Mini Zevenheuvelenloop

De inschrijving voor de Mini Zevenheuvelenloop is zojuist geopend. Deze kinderloop over 800m is ook op zaterdagavond 16 november, voorafgaand aan de Zevenheuvelennacht. De ‘Mini’ is voor kinderen van de basisschoolgroepen 5 t/m 8. Kinderen van basisscholen uit Nijmegen en de omringende gemeentes worden uitgenodigd om deel te nemen. Deelnemers wordt gevraagd om geld op te halen voor het goede doel ‘Energy4All’.

De Scholten Awater Zevenheuvelenloop start op zondag 17 november om 13.00 uur op de Groesbeekseweg in Nijmegen. De Zevenheuvelennacht is op zaterdag 16 november, de 5 km start om 19.30 uur en de 10 km om 20.00 uur. De Mini Zevenheuvelenloop start om 18.00 uur.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: Website Zevenheuvelenloop

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 oktober, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

VOL IS VOL RUNNING GROEP LETS GO ALLEMAAL VEEL SUCCES.KEEP ON RUNNING.

De Kuier.

Alle lopers heel veel suc6 toegewenst.

zwarte piet

als iedere deelnemer nu in een zwarte pieten pak gaat runnen, dan laten we zien dat Piet moet blijven, als dan die Kenianen zich wit laten schilderen dan zijn we weer allemaal gelijk.

Zwarte Piet moet blijven.
Heeft niets met hardlopen te maken, maar toch.

de nachtboswachter

LAAT toch iedereen in zijn waarden die Kenianen zijn wel de beste van de wereld.en laat zwarte piet gewoon zwart blijven of wit wat maakt het uit.

wpDiscuz