Voedselbank presenteert Voedselbankbus

Dinsdag 15 oktober 2013 presenteerde de Voedselbank Groesbeek e.o de zogeheten “Voedselbankbus” op het Dorpsplein aan publiek, sponsors en gemeente.

Voedselbankbus_2013_VB
De Voedselbankbus. Foto en rechten: Voedselbank Groesbeek e.o

De gemeente Groesbeek heeft voor de aanschaf van een gekoelde bus €15.000,- beschikbaar gesteld. Er is lang gezocht naar een nette bus met nog weinig kilometers. Cool Car Nederland uit Groesbeek heeft er voor een schappelijk prijs de koelruimte ingebouwd.

De bus rijdt al sinds het voorjaar. Een maand geleden zijn de nieuwe logo’s er op geplakt. Een leuk moment om de sponsors, de gemeente en de inwoners van Groesbeek te laten zien waar we hun geld aan besteden.

Voedselbankbus_2013_HP
Foto en rechten: Hans Peters/Sociaal Groesbeek.

Sociaal Groesbeek-fractievoorzitter Hans Peters heeft een paar jaar terug het initiatief genomen om een Voedselbank op te richten. GVP-gemeenteraadslid Irma van de Scheur heeft een meerderheid van de raad achter zich gekregen om de €15.000,- beschikbaar te stellen. Samen onthulden zij de tekst op de bus: Met dank aan Gemeente Groesbeek.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: Website Voedselbank e.o., Weblog Hans PetersTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 oktober, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

TOCH een positief gebaar van IRMA VAN DE SCHEUR van de GVP maar ja HANS VAN SOCIAAL GROESBEEK kwam met het initiatief

Kruimeltje

Bijna de volledige raad stemde in. Dat mag ook wel eens gezegd worden.
En zoals altijd kan dit dorp niet zonder Hans.

wpDiscuz