Groesbeekse dag van de mantelzorg 2013

Steunpunt Mantelzorg Groesbeek organiseert een ontspannende avond speciaal voor mantelzorgers. Er is theater en muziek, een hapje en een drankje. Deze avond wordt aangeboden aan iedereen die zorgt voor een bekende, vriend, partner of familielid. Als blijk voor waardering voor het bijzondere werk dat mantelzorgers verrichten.

Blijk van waardering

Als blijk van waardering voor het bijzondere werk dat u als mantelzorger verricht, wil Steunpunt Mantelzorg Groesbeek u ook dit jaar weer een steuntje in de rug bieden. Wij nodigen u daarom van harte uit op de “Groesbeekse dag van de mantelzorg 2013”.

Lustrum

Deze avond is pure ontspanning! We doen ook wat extra’s. Waarom? We zijn vijf jaar actief voor u en willen dat lustrum graag met u delen. Voor u is alles gratis en een verrassing hoort hierbij. U hoeft niet alleen te komen, breng gerust iemand mee!

Info

Wanneer: Woensdagavond 6 november 2013
Tijd: 20.00 uur tot uiterlijk 22.30 uur (zaal open om 19.30 uur)
Locatie: Cultureel Centrum De Mallemolen (Kloosterstraat 11, 6562 AT Groesbeek)

Wij hopen u te mogen verwelkomen op woensdag 6 november om 20.00 uur in de Mallemolen. (Zaal open 19.30 uur). Heeft u vragen, of problemen met vervoer? Dan kunt u contact opnemen:

– Mantelzorgtelefoon: 06–13859106
– Stichting Welzijn Groesbeek: 024–397 41 88
– E-Mail: [email protected]

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 november, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Kruimeltje

Wat goed dat er voor al die hard werkende mantelzorgers aandacht is. Zonder deze groep zou onze samenleving er een stuk slechter voor staan.

de nachtboswachter

KRUIMELTJE eindelijk weer een positieven reactie.

pietjepuk

Het leven van een mantelzorger is soms heel zwaar,fijn dat er ook aan hun gedacht word,dank je

Willy Claus

Tijdens het Rozenkransgebed in de Cosmas-kerk,elke ma/vrij om 18.30 uur in okt, wordt ook voor de Mantelzorgers Kracht en Steun gevraagd aan H.Maria de Moeder van ons allen. U bent nog 8 avonden welkom.

willie

zou dat helpen Willy.

Oma van Magriet Engelsma

Ik denk dat een beter geregelde en goedkopere thuiszorg meer zal helpen.

wpDiscuz