Peter & Ron te gast bij De Kels muziekmiddag

Een van de muzikale gasten tijdens de jaarlijkse muziekmiddag van zanggroep de Kels op zondag 27 oktober zijn Peter & Ron. De beide heren maken ook deel uit van de bekende Limburgse feestband de Anseltaler.

Zij behoren in Nederland tot de top van de Tirolermuziek en dat zullen zij tijdens hun optreden dan ook laten blijken. Zij zorgen ongetwijfeld voor de ingrediënten voor een gezellige middag. Peter & Ron zijn geen onbekenden voor De Kels. Want op de CD “Grenzeloos” van de Anseltaler heeft de zanggroep ook hun medewerking verleend door enkele liedjes samen met hen te zingen. Daardoor zijn er leuke muzikale contacten ontstaan.

Naast de diverse nieuwe liedjes van de Kels die tijdens deze middag te horen zijn, zullen De Kels ook samen met Peter & Ron optreden. Ook de sfeermakers van de “ Muziek Expres” zullen bijdragen tot een sfeervol geheel. Voor het komische gedeelte zorgen De Groesbeekse “Geranium Kiekers”.

De middag wordt gehouden in De Mallemolen en begint om 14.00 uur. Een kaartje kost vijf euro en is verkrijgbaar in de voorverkoop aan de receptie op De Mallemolen.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 oktober, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Fan van alt van huus

Komt alt van huus ook? Die hebben toch ook medewerking verleend?

wpDiscuz