[Foto’s / Update 3] Herfst in Groesbeek 2013

De herfst is inmiddels weer begonnen en dit is voor menig fotograaf dan ook een goede reden om even het (Groesbeekse) bos in te gaan. Zo ook voor Piet Spanjers. Hij maakte enkele foto’s en stuurde deze door.


Herfst in het Groesbeekse bos. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Hieronder volgt de rest van de herfstfoto’s. Als u in de vakantie nog enkele foto’s heeft geschoten dan kunt u uw herfstplaatjes ook met ons delen door deze naar [email protected] te mailen.

N.B: Doorgaans plaatsen wij uit respect voor de fotograaf zijn of haar naam op deze website, onder de foto’s. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, dan kunt u dat in uw mail aangeven. Wij zullen dan niet tot publicatie van uw naam over gaan!

Laatste update: 25-10-2013, 21:20 uur.


Foto’s met dank aan Piet Spanjers, John Schlijper en Henk Eikholt!

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 oktober, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 8 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

PIET mooien herfstfotos het is best mooi in het bos deze tijd van het jaar maar ook wel erg druk in het kraaiendal is het ook erg druk met natuur fotografen.pas wel op voor de buizerd met gebroken vleugel die houd zich op bij de kabouterboom hij springt tegen je op ik heb er al over gebeld met Staatsbosbeheer maar die zijn zoals gewoonlijk nooit bereikbaar hij sleept de vleugel als het waren met zich mee.wel zielig om te zien.meschien iets voor de dieren ambulance.

Ikke

Waarom toch altijd die rode duimpjes voor de nachtboswachter?

gruusbek

de kabouterboom?

André

Ja de kabouterboom , dat is toch wel een begrip in de regio , lijkt mij.

de nachtboswachter

HANS de foto van de jonge zwijnen staat vandaag in de gelderlander alleen dat ze in een kuil lagen klopt niet het was duidenlijk een voederplaats en men praat het zoals gewoonlijk weer goed op de manier zoals Staatsbosbeheer het wil.de kabouterboom is zeer bekend in het kraaiendal wel de kraaiendal route af wandelen en men komt er langs is ook al veel om te doen geweest in de gelderlander en Groesbeeks weekblad.

toetje

Super mooie foto`s pap.
da hedde geej wer moj gedaon!

pietjepuk

En dan noemt zich gruusbek
Weet niet eens de kabouterboom te vinden
Vooral blijven zoeken,ooit vind je hem,als ie er dan nog stet

stekkenberger

mooie foto’s.

wpDiscuz