[WIN!] Muse-tribute door “Musest” in OJC Maddogs

Vrijdag 8 november speelt “Musest” in OJC Maddogs. Die avond spelen ze een extra lange show (ruim 2 uur) waarin het hele oeuvre van Muse aan bod zal komen. Musest is misschien wel de beste Muse-tribute ter wereld. DeGroesbeek.nl mag voor dit evenement 2×2 kaarten weggeven!

Poster_Musest_OJC_Maddogs_DG1
Poster van de Muse-avond. Klik op het plaatje voor een groter formaat!

Musest is zo’n tributeband die akelig dicht bij het origineel komt. Het feit dat ze in heel Europa geboekt worden bewijst dit al. Door velen worden ze zelfs omschreven als de beste Muse-tribute ter wereld. Het afgelopen jaar speelden ze onder meer op Paaspop, Nirwana’s Tuinfeest, Monsters of Mariaheide, Tribfest (uk) en Huntenpop. Na een ijzersterk optreden vorig jaar in OJC Maddogs, komen ze ditmaal terug met een extra lange show. Een avond vol Muse, een must voor de fan en liefhebber.

De zaal opent om 20.00 uur, de band start om 21.00 uur. Tickets kosten 6 euro (excl. Servicekosten) in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar via de website van OJC Maddogs. Aan de deur op de avond zelf bedraagt de entree € 7,50

Kaarten winnen?

Wil jij kaarten voor deze avond winnen? Mail dan je naam en geboortedatum naar [email protected] met als onderwerp “Prijsvraag Musest”. Dit kan tot zaterdag 2 november 2013! Op zondag worden de twee winnaars bekend gemaakt.

Kijk op www.ojcmaddogs.nl voor meer informatie over deze avond. Op Facebook is het event ook te vinden: Klik hier voor het Facebook-event.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 oktober, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
metalfan

ok zal eens gaan kijken

Oma van Magriet Engelsma

Mag ik met je mee ?

wpDiscuz