Kennismakingworkshop over vermoeidheid na kanker

Op zoek naar meer energie? Meer weten wat te doen aan die vermoeidheid nadat u kanker heeft overwonnen? Kunt u ook praktische tips gebruiken? Kom dan naar een van de kennismakingworkshops in Inloophuis Groesbeek.

Deze bijeenkomst staat open voor iedereen die meer wil weten over dit onderwerp. Vraag gerust iemand mee uit uw (naaste) omgeving! Opgeven voor 4 november via mail of telefoon. De eerstvolgende workshop is op 5 november van 19:00 uur tot 21:00 uur.

Voor meer informatie: www.inloophuisgroesbeek.nl

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 oktober, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 14 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Oma van Magriet Engelsma

Ik word hier zo moe van

De Kuier.

Nee oma, u WAS moe, nu bent u OMA!

stekkenberger

Van jou word ik anders ook moe.

De Kuier.

Loop een keer vrijblijvend naar binnen,doen!

de nachtboswachter

VRAAG mijn af hoe lang het in loop huis kan bestaan het TARBOR HUIS DEKKERSWALD moet flink gaan in leveren.en het in loophuis heeft elke maand wel een nieuw programma.op de agenda staan.moe zijn kan een groot probleem zijn voor mensen.maar van sommige mensen word ik ook moe.vooral van hen die graag ergens achter proberen te komen.en dan een workshop is het daarna ook gratis.tegen woordig moet schijnbaar alles geld kosten.probeer dingen van je af te zetten.en maak eens een mooien wandeling in het bos en zoek niet de mensen op waar je moe van word.

willie

echt waar nachtboswachter kun jij dom lulle zeg.

de nachtboswachter

WILLIE waarom voel je.je aan gesproken leg mijn eens uit wat er dom is aan mijn reageren omtrent dit onderwerp het is maar een voorbeeld.en het taborhuis heeft het al moeilijk.en hoe moet het dan volgens jou.ik spreek over een onderwerp wat veel mensen aan spreekt.en een ieder heeft een anderen zienswijzen hier over hoor graag jou mening hier over.verder nog een fijne dag.trouwens ik heet ook willie.

henk h

weet je waar ik moe van word, van sommige opmerking op deze site.
Het is voor ons allen niet te hopen dat je hier last van hebt, vaak kijken mensen tegen je buitenkant aan en hebben hun mening al klaar, van binnen kan die zelfde persoon er heel anders uitzien. Oordeel niet te snel over welk gezondheids probleem dan ook.
En wees blij met de goede bedoelingen van het ” in loop huis “

de nachtboswachter

HENK helemaal met je eens.aan de buitenkant hoef je niks te zien.de goede bedoeling daar ben ik het ook mee eens.maar het is gewoon moeilijk iets op te zetten zoals het in loophuis.als ik verneem dat het tarborhuis het moeilijk heeft.in deze tijd.ik kan ze alleen succes wensen.

www.hanspeters.eu

Nachtboswachter je hebt in zoverre gelijk dat het Taborhuis activiteiten moet afstoten. Ik ben helaas vanwege omstandigheden ook cliënt geweest bij dat Taborhuis, ik heb daar kennis gemaakt met de wereld van haptonomie, dat was een heerlijke ontspannende therapie. Doordat er in het Taborhuis, betaalde krachten zitten, wordt deze therapie geschrapt. Het inloophuis draait op vrijwilligers en donaties, daar ligt de situatie dus anders dan in het Taborhuis. Moe zijn is heel erg vervelend en zoals je weet heb ik ook hier ervaring mee.

Kees

Misschien is het god te zeggen dat deze kennismakingsbijeenkomst gaat over vermoeidheid NA KANKER. Dan zien we het misschien allemaal weer in het juiste perspectief. Beetje misleidende kop boven de tekst op deze site, misschien even bijwerken???
Edit redactie: Wij hebben de tekst en de titel aangepast.

Kruimeltje

Goede aanvulling Kees, dat plaatst alles in een juiste context. Compliment voor de beheerder dat dit direct aangepast is.

mien

Als je met deze ziekte te maken, hebt of hebt gehad,ben je echt moe
Blij dat je er met lotgenoten over kunt en mag praten

www.hanspeters.eu

Mien ik kan je ook uit eigen ervaring vertellen dat de omgeving ook ontzettend moe is.

wpDiscuz