Bijeenkomst nieuwe inwoners

Op dinsdag 19 november wordt in het gemeentehuis weer een bijeenkomst voor de nieuwe inwoners van de gemeente Groesbeek georganiseerd.

Het programma ziet er zo uit dat na het welkom en een inleiding door burgemeester Keereweer, de wethouders Giesbers, Spaan en Thijssen en gemeentesecretaris Looijen zich nader zullen voorstellen.

Vervolgens zal de heer J. Driessen uit Groesbeek een digitale wandeling door Groesbeek presenteren, waarna de avond afgesloten wordt met een gezellig informeel samenzijn.

De nieuwe inwoners (die zich in Groesbeek tussen 1 oktober 2012 en 1 oktober 2013 hebben gevestigd) zijn vanaf 19.30 uur uitgenodigd; het einde van de bijeenkomst wordt voorzien rond 22.00 uur.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: Gemeente GroesbeekTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 november, 2013 door Redactie DeGroesbeek with 19 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter.

ZOU mooi zijn als hans peters ook aanwezig zou zijn op deze Bijeenkomst hij zou goed uit kunnen leggen hoe de politiek van GROESBEEK in elkaar zit en waar de mensen te recht kunnen als ze een duidelijk probleem ondervinden ik zie hem ook als een ombudsman binnen de politiek en zeker voor de inwoners van GROESBEEK en een digitale wandeling zie ik helemaal niet zitten of is dat modern pak dan een BUS en rij de omgeving rondt en geef de mensen uitleg over ons mooien GROESBEEK.

horst

Nachtboswachter, wat ben je toch een zielenpiet eigenlijk. Altijd en overal maar commentaar op hebben wat in de meeste gevallen nergens op slaat. Zoals nu ook weer: een digitale wandeling is een normaal verschijnsel tegenwoordig. Daar heb jij dus geen kaas van gegeten. En met een bus de omgeving rond (rondt???) rijden? Je zeurt altijd over geld dat de gemeente over de balk gooit. Betaal jij dan die bus en daarna een flinke fooi voor de chauffeur? En trouwens: hoeveel bussen denk je nodig te hebben?
Kijk eens naar al je commentaren, hoe vaak die verborgen worden vanwege negatieve beoordelingen!

knilles

Daarbij maakt Hans zelf ook deel uit van die Groesbeekse politiek.

ene bruukse

@Horst;Ik heb het al meermaals aangegeven laat de nachtboswachter toch in zijn waarde kritiek mag je altijd op iemand hebben maar houd het dan bij gezonde kritiek.Ik ben het ook niet altijd met Wielie eens maar waarom nu toch weer het woord zielepiet erbij en blijven hameren op zijn schrijffouten,maak ik ook “schrijffouten” ben ik dan ook een zielenpiet.
Maar nieuwe inwoners van Groesbeek welkom!!

als de nachtboswachter zich eens beter ingezet had in zijn leven zou ik er wel tegen kunnen bruukse, maar nooit iets uitgevreten en toch overal comentaar op.

Oma van Magriet Engelsma

Helemaal eens met Wim

stekkenberger

Helemaal eens met de nachtboswachter.

www.hanspeters.eu
Ik vind de nachtboswachter in deze gelijk hebben, dat de raadsleden ook welkom zouden moeten zijn. Waarschijnlijk zijn ze dat ook. Probleem voor mij als raadslid is dat ik ook een gezin heb, daarnaast werk ik en ben ik ook wel eens blij dat ik een avond thuis ben. Raadsleden hebben het enorm druk tenminste als je een binding met de inwoner wilt hebben. Tot aan vandaag ben ik naar drie Harmonisatie bijeenkomsten geweest. Hoewel ik weliswaar tegen de herindeling was en ben, moet je de kop er niet voor in het zand steken. Ik ben naar Ubbergen, Berg en… Lees meer »
ijsbeer

@hanspeters: ook jij hebt net als de nachtboswachter de onstuitbare behoefte om overal commentaar op te leveren, niet gehinderd door gebrek aan kennis. Je hebt bijv. geen flauw idee hoe de presentatie van Gerrie Driessen in elkaar steekt (want je bent er nooit bij geweest) en toch is ie volgens jouw mening overbodig. Ik vermoed dat Gerrie vooral iets gaat vertellen over de geschiedenis van Groesbeek, aan de hand van plaatjes van gebouwen of locaties. Dat is dus heel iets anders dan weten hoe de omgeving eruit ziet.

www.hanspeters.eu

Ik heb inderdaad geen flauw idee en ik reageer gewoon op een oproep, net als dat ik nu op jouw reageer ijsbeer, Ik reageer zoals het mij uit komt. We leven in een land waar de vrijheid van meningsuiting een groot goed is. En nogmaals ik als toerist weet al hoe oud een kerk is in een dorp of plaats waar ik op vakantie ga na 2 dagen. Overigens heb ik nog nooit een uitnodiging gehad, of misschien er niet op gelet, dat of dat ik er een ontvangen heb.

ijsbeer

@hanspeters: “Ik reageer zoals het mij uit komt.”

Tja, dat is nou net het probleem. Een raadslid dat serieus genomen wil worden, doet er in mijn ogen verstandig aan om niet te pas en te onpas te strooien met meninkjes en snelle oordelen. Enige bezinning is niet verkeerd. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor raadsleden, maar eigenlijk voor een ieder die zijn mening wil spuien. En natuurlijk moeten we de vrijheid van meningsuiting hooghouden, zelfs (of misschien wel juist) als het om abjecte standpunten gaat.

Kruimeltje

Misschien moet Hans zijn naam veranderen in ‘de digiburgemeester’.

de nachtboswachter

IJSBEER eerst goed lezen het gaat om de heer J DRIESSEN en als het gerrie driessen geweest was had ik het leuk gevonden hij weet ook alles over groesbeek nu en vroeger.

wielie

Waarom zou het Hans niet op een nette manier mogen en jij wel ijsbeertje er zouden er meer moeten zijn zoals hans die zich in het openbaar uitspreken.

knilles

Kruimeltje, zit je Hans nou te stangen ? Ik denk dat hij het best goed bedoelt.

www.hanspeters.eu

IJsbeer volgens jou is een raadslid pas serieus, indien hij 4 weken voor de verkiezingen iets van zich laat horen. Ik weet dat ik me kwetsbaar op stel hier op die site. Van mij mag de kiezer weten, hoe of dat vind hoe of dat de ijsberen binnen de politiek lopen. Ik heb geen geheimen voor de kiezer, overigens weten d’r steeds meer dit te waarderen en weten ze ook de weg naar mij te vinden. Een raadslid is volksvertegenwoordiger en die hoort ook buiten de verkiezingsperiode toegankelijk te zijn.
Kruimeltje ik zie jouw reactie als een compliment, dank je wel.

ene Bruukse

Hans zo wil ik het horen en laat van je horen,je kunt niet iedereen als vriend hebben.Laat deze dorpgenoten fijn op Mevrouw ten Doeskater stemmen of op een ander niet voor Groesbeek denkende partijen.Laat duidelijk je standpunten weten waar je achter staat en blijf daar bij en vlucht niet van de een naar de andere mening zoals menig geen het nu op het gemeentehuis bedrijft.Hans

Bertus

Mochten de nieuwe dorpsbewoners deze commentaren raadplegen, dan zullen ze zich wel erg welkom voelen……..

www.hanspeters.eu

Bertus ik zeg niet dat ze niet welkom zijn. Ik zeg dat ze al veel gezien kunnen hebben. Misschien moeten ze daar dan maar een vrijwilliger voor zoeken, die eerder interactie met nieuwe inwoners kan hebben. Natuurlijk ga ik zo door Bruukse.

wpDiscuz